• Güncelleme: 14:08:32 - 25 Ekim 2023
  • Yayınlama: 14:02:10 - 25 Ekim 2023

Denizli‘de 22 yaşındaki genci, otostop çektiği için aracına aldıktan sonra elle taciz ettiği iddiasıyla göğsünden 4 kez bıçaklanarak öldürülen sürücünün kaza anı ortaya çıktı.

4 gün önce sabah saat 05.30 sıralarında Pamukkale ilçesine bağlı Zeytinköy Mahallesi Acıpayam Bulvarı’nda meydana gelen olayda, çevredeki vatandaşlar, bir pide dükkanı bahçesine çarpmış halde bir otomobil gördü.

Araca yaklaşan vatandaşlar, sürücü koltuğunda bir kişinin kanlar içerisinde yığıldığını fark etti. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibi yaptığı ilk müdahalede sürücü Sadi T.’ün (38) göğsünden 4 kez bıçak darbesi aldığını tespit etti.

Sürücü T., ağır yaralı olarak ambulansla Denizli Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Çok kan kaybeden sürücü Sadi T., doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kimliği belirsiz kişi veya kişilerce öldürülen T.’ün faillerinin bulunması için ekipler, geniş çaplı araştırma başlattı. Yapılan araştırmalarda Sadi T.’ün en son Kutluhan N. (22) ile görüldüğü tespit edildi. Ekipler, Kutluhan N.’yi bulunduğu adreste yakalayıp, ifade işlemleri için karakola götürdü.

Şüpheli sıfatıyla ifadesi alınan Kutluhan N., otostop çekerek bindiği otomobilin sürücü T.’ün kendisini sakin bir yerde aracı durdurup, elle taciz ettiğini iddia ederek bıçakladığını itiraf etti. Kutluhan N.’nin gözaltı işlemleri sürerken, olay ile ilgili de soruşturma devam ediyor.

Denizli'de, Bindiği Araç Sürücüsü Taciz Edince Elini Kana buladı...
BU KONUYLA İLGİLİ İLK HABERİ OKUMAK İÇİN YUKARIDAKİ GÖRSELE TIKLAYABİLİRSİNİZ…

Aracın çarpma anı saniye saniye kaydedildi…
Olay arından direksiyon başında aracın kontörlünü kaybeden T.’ün bir duvara çarptığı ve bir pide dükkanın bahçesine girdiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Kamerada aracın hızla geldiği ve sürücünün tamamen kendin geçtiği anlar yer aldı.

Sanık Tutuklandı…

Öte yandan Denizli’de otostop çekerek arabasına bindiği sürücüyü, tacize uğradığı iddiasıyla bıçaklayarak öldüren şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İçindekiler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir