• Güncelleme: 17:22:58 - 8 Mart 2021
  • Yayınlama: 17:22:58 - 8 Mart 2021

Yayın hayatına başladığımız ilk günden itibaren özel dosya içerikli, tarafsız ve cesur habercilik ilkelerine sadık kalarak sürdürdüğümüz gazetecilik yolculuğumuz boyunca, birçok kez Türkiye gündemine damgasını vuran Şifre Haber, son olarak CHP’den istifa eden ve ardından patlayan şantaj skandalı ile birlikte sosyal medyada TT (trend topic) olan Denizli Milletvekili Haşim Teoman Sancar’la ilk konuşan medya kuruluşu olarak, yerel ve ulusal medyanın kaynak gösterdiği medya kuruluşu olma başarısını gösterdi.

TÜRKİYE, ŞİFRE HABER’DEN ÖĞRENMİŞTİ…

Siyasi gündeme ‘şok’ etkisiyle düşen istifanın perde arkasını merak eden medya kuruluşları, tüm çabalarına rağmen Vekil Teoman Sancar’a ulaşamazken, Şifre Haber Genel Yayın Yönetmeni Bülent Öztürk, başarılı bir gazetecilik örneği sergileyerek ilk açıklamayı vekilin ağzından almış, istifanın nedeninin ‘kasetli şantaj’ a dayandığını ortaya koymuştu.

KUPURLER
ŞİFRE HABER, BİR KEZ DAHA FARKINI GÖSTERDİ… 5

İŞTE BU HABER, KAYNAK GÖSTERİLDİ…

Bülent Öztürk imzalı Şifre Haber’in, vekil Sancar’la ilgili “Komplo kuruldu’ başlıklı haber, Türkiye’nin en etkili medya kuruluşları ve onlarca yazar tarafından kaynak gösterilerek okuyucularına aktarıldı…

KOMPLO
HABERİ OKUMAK İÇİN, GÖRSELE TIKLAYABİLİRSİNİZ…

TEŞEKKÜRLER DENİZLİ, TEŞEKKÜRLER TÜRKİYE…

DSC 0020 e1576939910674
BÜLENT ÖZTÜRK/GENEL YAYIN YÖNETMENİ

Yayın hayatına başladığı ilk günden itibaren, her türlü zorluğu rağmen gerçekleri ortaya koyma konusunda örnek bir gazetecilik yapan Şifre Haber, Denizli’nin Türkiye’ye açılan ‘gerçek habercilik’ penceresi olmaya devam edeceğini söyleyen Şifre Haber Genel Yayın Yönetmeni Bülent Öztürk “Biz, gazetecilik mesleğinin, evrensel kuralları ışığında işimizi yapmaya devam edeceğiz. Çok zorlu şartlar içerisinde bile eğilmedik, bükülmedik, taraf olmadık ve siyaseten ayırım yapmadık. Bunu gören halkımız, sadece Denizli’de değil, tüm Türkiye genelinde, Şifre Haber’i takdir etmeye ve takipçisi olmaya büyük özen göstermeye başlamıştır. Bizlerden desteklerini esirgemeyen tüm Şifre Haber dostlarına çok teşekkür ediyoruz” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...