• Güncelleme: 17:15:32 - 27 Şubat 2024
  • Yayınlama: 16:48:32 - 27 Şubat 2024

Denizli’de yürüyüşe çıktığı ormanlık alanda kaybolan ve 2 gündür haber alınamayan posta çalışanı gencin cesedi bulundu.

Olay, Pamukkale ilçesinde Kuşpınar Mahallesinde ikamet eden 37 yaşındaki Süleyman Özsoydan, 24 Şubat 2024 Cumartesi günü saat 16.00 sıralarında evden yürüyüş için Çamlık Ormanı’na çıktı. Bir süre sonra aile yakınları Özsoydan’dan haber alamadı.

25 Şubat 2024 Pazar günü ormanda yürüyüşe çıkan vatandaşlar, yol kenarında sırt çantası bulduktan sonra özel güvenlik görevlisine teslim etti. Özsoydan’a ait olduğu tespit edilen sırt çantası üzerine aile yakınları polise kayıp başvurusunda bulundu. Çanta içerisinde cep telefonu ve kişisel eşyalar Özsoydan’a ait olması üzerine bölgede arama çalışması başlatılmıştı.

Olay, Pamukkale ilçesinde Kuşpınar Mahallesinde ikamet eden 37 yaşındaki posta çalışanı Süleyman Özsoydan, 24 Şubat 2024 Cumartesi günü saat 16.00 sıralarında evden yürüyüş için Çamlık Ormanı’na çıktı. Bir süre sonra aile yakınları Özsoydan'dan haber alamadı.
ÇANTASI VE KULAKLIĞI BULUNAN POSTA ÇALIŞANINDAN 2 GÜNDÜR HABER ALINAMIYORDU

50 SAAT SONRA CESEDİ BULUNDU…

Denizli’de yürüyüşe çıktığı ormanlık alanda kaybolan, çantası ve kulaklığı dün gece yarısı ortaya çıkan posta çalışanı, 50 saat sonra ölü olarak bulundu.

Pamukkale ilçesinde Kuşpınar Mahallesinde ikamet eden 37 yaşındaki posta çalışanı Süleyman Özsoydan, 25 Şubat 2024 Pazar günü evden yürüyüş için Çamlık Mesire Alanı bölgesindeki ormanlık alana gitti. AFAD, Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, jandarma, polis ve sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla aranan Özsoydan, 50 saat sonra yürüyüşe gittiği ormanlık alanda ölü olarak bulundu.

İçindekiler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir