• Güncelleme: 18:33:30 - 30 Ocak 2023
  • Yayınlama: 16:45:54 - 30 Ocak 2023

Tüm Türkiye, Show TV’de yayınlanan Didem Arslan Yılmaz’la ‘Vazgeçme’ programında konuşulan, geçtiğimiz Ağustos  ayından beri kayıp olan Denizlili 1 çocuk annesi Mine Kocadağ’ın akıbetine kilitlenmişken beklenen itiraf sonunda geldi. Koca Mithat Kocadağ: “Tartıştıktan sonra ittirdim yere düşerek kafasını vurdu ve öldü.”

Pamukkale ilçesine bağlı Gözler Mahallesinde yaşayan evli ve 1 çocuk annesi Mine Kocadağ ile eşi M. K. arasında yasak aşk nedeniyle tartışma çıktığı ve Mine Kocadağ’ın tartışmanın ardından gece saatlerinde ortadan kaybolduğu iddia edilmişti.

Mine Kocadağ’ın abisi T.K. ‘Kardeşimi öldürdüler ve bunu da eşi yaptı’ suçlamasıyla Show TV’de yayınlanan Didem Arslan Yılmaz’la ‘Vazgeçme’ programına katılmış ve programda yüz yüze gelen taraflar, suçları birbirine atarak kendilerini savunmuşlardı.

WhatsApp Image 2023 01 30 at 17.01.12
Denizlili Mine'nin Cesedi, Kocasının Canlı Yayında Tarif Ettiği Yerde Bulundu... 6

Haftalardır devam eden programda, Mine Kocadağ’ın öldürüldüğü yönündeki bulguların yoğunlaşması üzerine, Mine Kocadağ’ın eşi tarafından öldürülmüş olabileceği ihtimaline karşı güvenlik güçleri tarafından koca M.K’nın işyeri çevresinde yoğunlaşan arama çalışmaları sonuç verdi.

CANLI YAYINDA İTİRAF ETTİ VE CESEDİN YERİNİ GÖSTERDİ…

Show TV’de yayınlanan Didem Arslan Yılmaz’la ‘Vazgeçme’ programında, canlı yayın sırasında her şeyi anlatan katil koca Mithat Kocadağ, aynı canlı yayın anında cesedi gömdüğü yeri gösterdi ve emniyet görevlileri tarif ettiği yerde talihsiz Mine Kocadağ’ın cesedini buldu.

Koca Mithat Kocadağ, tartıştıktan sonra ittirince yere düşerek kafasını vurduğunu ve öldüğünü belirterek şöyle konuştu:

WhatsApp Image 2023 01 30 at 17.39.15
Denizlili Mine'nin Cesedi, Kocasının Canlı Yayında Tarif Ettiği Yerde Bulundu... 7

“2 saat boyunca kanlar içinde yerde kaldı. Mutfaktaki yerden kaldıramadım. Sonra kaldırdım. Banyoya götürdüm. Oradan yatak odasına götürdüm. Sonra bazanın içine koydum. 2 gün boyunca bazanın içinde kaldı. Cumartesi günü çarşafa sararak bir çuvala koydum. Çuvalı kardeşimin arabasıyla taşıdım. Cesedi çalıştığım işyerine götürdüm. İşyerinden aldığım el arabasına koydum ve cesedi atacağım yere getirdim. Yüksek bir yerden aşağı doğru attım. Daha sonra da aşağıya inerek üzerini toprakla ve çam ağaçlarıyla kapattım. “

WhatsApp Image 2023 01 30 at 17.39.25
Denizlili Mine'nin Cesedi, Kocasının Canlı Yayında Tarif Ettiği Yerde Bulundu... 8

KATİL KOCA MİTHAT, DENİZLİ EMNİYETİ CİNAYET BÜROSU ELEMANLARI TARAFINDAN STÜDYODA GÖZALTINA ALINDI…

6 ay önce kayıplara karışan ve Kocası Mithat Kocadağ tarafından öldürüldüğü ortaya çıkan Mine Kocadağ, gömüldüğü yerden çıkarılarak, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Morgu’na götürülürken, katil koca Mithat Kocadağ canlı yayın stüdyosuna gelen Denizli Emniyet Müdürlüğü Cinayet Bürosu elemanları tarafından gözaltına alınarak Denizli’ye götürülmek üzere yola çıkarıldı.

WhatsApp Image 2023 01 30 at 18.23.43
Denizlili Mine'nin Cesedi, Kocasının Canlı Yayında Tarif Ettiği Yerde Bulundu... 9

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir