• Güncelleme: 14:36:03 - 29 Haziran 2023
  • Yayınlama: 14:27:04 - 29 Haziran 2023

ŞİFRE/HABER Gerek yağışlar gerekse bitmek bilmeyen yol çalışmaları nedeniyle sürekli olarak sürücülere zor anlar yaşatan Denizli – Antalya-Muğla Otoyolu’nun Cankurtaran Bölgesi’nde saatlerce yolda kalan vatandaşlar, canından bezdi.

Trafiğin akmaması nedeniyle araç kuyruğu bayram arifesinden 2. Gününe kadar kilometrelerce uzarken, birçok aracın su kaynatması ve bazı araçlarda yangın çıkması nedeniyle tehlikeli anlar yaşandı.

BİTMEYEN YOL ÇALIŞMASI, ÇİLEYE DÖNÜŞTÜ…

Denizlili Vatandaşlar İsyanda: Adını Değiştirin, ‘Canbezdiren’ Yapın!..
Denizlili Vatandaşlar İsyanda: Adını Değiştirin, ‘Canbezdiren’ Yapın!..

Özellikle İç Ege ve İç Anadolu bölgesindeki illerden, Muğla ve Antalya sahillerine bayram tatillerini geçirmek için ulaşmaya çalışan vatandaşlar, yol yapım çalışmaları gerçekleşen ve yıllardır bir türlü bitirilmeyen Cankurtaran geçiş noktasında büyük çile çekiyor.

CANKURTAR’IN ADI, CANBEZDİREN OLDU!

Geride bıraktığımız Haziran ayını yoğun sağanak yağışlarla geçiren ve dolayısıyla araç sürücülerinin kabusu haline Cankurtaran yolu, adeta ‘Canbezdiren’ yoluna dönüştü. Yağışların sona ermesi ile birlikte bu kez de yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülere zor anlar yaşamaya başladı.

Denizli’de yıl içerisinde neredeyse 4 mevsimin tamamında sürücüler tarafından olumsuz anlamda gündeme gelen Cankurtaran Bölgesi, an itibariyle yol yapım çalışmaları nedeniyle yine gündeme geldi.

Trafik akışının durma noktasına geldiği yolda araçlar kilometrelerce kuyruk oluşturdu. Bazı sürücüler duruma isyan etti ve “Bu yolu yıllardır bir türlü bitiremeyen yetkililere sesleniyoruz. Hiç bir şey yapamıyorsanız, bari buranın Cankurtaran olan adını, ‘Canbezdiren’ olarak değiştirin de, hiç değilse vatandaşlar nasıl bir cehenneme geleceklerini hesaplayarak gelsinler” diye tepki gösterdiler.

Denizlili Vatandaşlar İsyanda: Adını Değiştirin, ‘Canbezdiren’ Yapın!..
Denizlili Vatandaşlar İsyanda: Adını Değiştirin, ‘Canbezdiren’ Yapın!.. 4

İçindekiler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir