• Güncelleme: 18:49:09 - 7 Mayıs 2021
  • Yayınlama: 18:49:09 - 7 Mayıs 2021

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) Ege Bölge Toplantısı’na katıldı. TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu’na, DTO üyeleri ile sektörlerin yaşadığı sıkıntıları anlattı ve çözüm önerilerini sıraladı. Pandemi ve beraberindeki kısıtlamalar dolayısıyla oluşan sıkıntıların bazı konularda yeni bir düzenlemeye gidilmesi halinde aşılabileceğini düşündüklerini vurguladı.

DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, sektörel sorunlar ile çözüm önerilerini, Ege Bölge Toplantısı’nda TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu’na aktardı.

TOBB’A BAĞLI 160 ODA VE BORSANIN BAŞKANI, BÖLGE TOPLANTISINDA BULUŞTU

3 EKRAN GORUNTUSU 26480
DENİZLİ’NİN DERTLERİNİ, TOBB’UN BÖLGE TOPLANTISINDA DİLE GETİRDİ… 5

Hisarcıklıoğlu’nun başkanlığında, 160 oda ve borsanın yönetim kurulu başkanlarının katıldığı TOBB’un Ege ve Marmara Bölge Toplantısı’nda, Başkan Erdoğan da söz aldı; üyeleri ile sektörler ve işletmelerden kendilerine yansıyan sorunları ve çözüm önerilerini aktardı. Ekonominin kahramanları olarak nitelediği Denizli iş dünyasının üretim, ihracat ve ticaretin kesintisiz devam etmesi için büyük mücadele verdiğinin altını çizdi. Ayrıca, ekonominin çarklarının daha hızlı dönmesinin, sanayi, ticaret ve ihracatta verimin daha da artmasının, bazı düzenlemelerle mümkün olabileceğini belirtti. Başkan Erdoğan, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nun söz isteyen başkanları dinleyip istek ve önerilerini tek tek not aldığı bölgeler toplantısında “Bizler, oda yönetimlerimizde yer alan isimlerimiz, meslek komitelerimiz ve ekiplerimizle, her an sahadayız; an be an işletmelerimizdeki durumu yakından takip etmekteyiz. Sorun ve sıkıntılarını ilk ağızdan dinliyoruz ve çözüm arıyoruz. Bu görüşmelerimizden ve bize iletilenlerden edindiğimiz bazı sorunlarımız ile bunların çözümü için önerilerimiz ve beklentilerimiz var. Bunları madde madde kaleme alıp, size ve TOBB’a yazılı olarak da ilettim” dedi.

HİSARCIKLIOĞLU: “SİZLERDEN ALDIKLARIMI, İLGİLİ MAKAMLARA AKTARIYORUM”

Video konferans aracılığıyla gerçekleştirilen Ege ve Marmara Bölge toplantısına katılarak oda ve borsaların başkanları ile istişarelerde bulunan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ise, pandeminin başlangıcından bu yana TOBB’a bağlı tüm oda ve borsa başkanlarının üyelerinin nabzını tuttuğunu, kendisinin de oda ve borsa başkanları kanalıyla edindiği bilgiyi, Türk iş dünyasının güncel sıkıntılarıyla birlikte ilgili makamlara aktardığını anlattı.

2
DENİZLİ’NİN DERTLERİNİ, TOBB’UN BÖLGE TOPLANTISINDA DİLE GETİRDİ… 6

BAŞKAN ERDOĞAN: “HER KOŞULDA ÜYELERİMİZİN YANINDAYIZ”

Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, toplantı sonrası yaptığı açıklamada ise, şu görüşlere yer verdi: “Tam kapanma süreciyle ilgili sektörlerimizden ve üyelerimizden gelen her ne varsa, bölge toplantımızda TOBB Başkanımız sayın Hisarcıklıoğlu’na bizzat aktardım. Önerilerimizi de dile getirerek kısa zamanda çözümü için talepte bulundum. Ayrıca, üyelerimizin sorularının da yanıtsız kalmaması adına bir adım daha attım; odamızda yeni bir uygulama başlattım… Odamızın mesai saatleri dışında da uzun bir süre daha personelimiz artık gelen aramaları kabul ediyor; telefonlara cevap veriyor. Pandemi ve beraberindeki kısıtlamalar dolayısıyla oluşan sıkıntıların aşılması için elimizden geleni yapıyoruz. Üyelerimiz, varlığımızın yegâne sebebidir. Her zaman onların yanındayız.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir