• Güncelleme: 17:59:03 - 17 Kasım 2023
  • Yayınlama: 01:36:29 - 15 Kasım 2023

Denizli iş çevrelerinin, siyasi camianın ve bürokrasinin yanı sıra, halk tarafından da tanınınmış bir güçlü kadın kimliği ile bilinen Demet Özkan Değirmenci, DESKİ daire başkanlığı görevinden istifa ederek başkanlık yolunda ilk adımı attı.

Bir taraftan birçok alanda üst düzey yöneticilikler yapan, aynı zamanda da AK Parti saflarında uzun yıllardan bu yana önemli görevler üstlenen AK Parti Kadın Kolları İl Başkanlığı, İlçe Başkan Yardımcılığı gibi siyasi sorumlulukları da başarıyla yerine getiren Demet Özkan Değirmenci, DESKİ Daire Başkanlığı görevinden, belediye başkanlığı hedefi nedeniyle istifa ettiğini sosyal medya hesabından duyurdu.

Denizli’nin Yakından Tanıdığı O İsim, Başkanlık Yolunda İl Adımını Attı…
DEMET ÖZKAN DEĞİRMENCİ, BELEDİYE BAŞKANLIĞA ADAYLIĞINI SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURDU…

Bir süre önce vefat eden Denizli’nin tanınmış avukatlarından, Ak Parti’nin akil adamı ve gülen yüzü olarak bilinen Av. Haluk Değirmenci’nin de eşi olan Demet Özkan Değirmenci, Denizli halkına bundan sonraki süreçte belediye başkanı olarak hizmet vermek istediğini dillendirdiği başlangıç manifestosunda şu şekilde duygu ve düşüncelerini dile getirdi:

“Umut oldukça, her yeni gün yeni bir başlangıçtır” demiş Mevlana… Bizim için bugün tam da öyle bir gün. 

Ticaretten siyasete, özel sektörden bürokrasiye uzanan yolda bilgi ve tecrübe ile doldurduk biz heybemizi.

Denizlimiz için kurduğumuz hayallerimize de kadın ve anne bakış açısıyla bu hayalleri hayata geçirecek vizyonumuza da güveniyoruz. 

Hemşehrilerimizin “tam zamanı bizimgız” cümlelerinden geliyor bizim cesaretimiz. Sokakta, pazarda, ev ziyaretlerinde sıktığımız her elin, sarıldığımız her yüreğin derdine ortak oluyoruz.

Hemşehrilerimizin gönüllerinde bulunduğumuz yerin ‘en büyük makam’ olduğunu bilerek güzel Denizlimizin güzel insanları için yıllarca çalıştık. Onların sesine kulak verdik. Şimdi yine o sese güveniyor ve daha fazla çalışma vakti diyoruz.

Bu duygularla 2024 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde memleketimize belediye başkanı olarak hizmet etmek için Daire Başkanlığı görevimden 14 Kasım 2023 itibarıyla ayrılıyorum.

Görevim süresince birlikte çalıştığım tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Denizlimizin güzel insanlarıyla her köşe başında el ele omuz omuza olmayı sürdüreceğim. Sevgilerimle…”

DEĞİRMENCİ, BÜYÜKŞEHİR BAŞKAN ADAYLIĞI İÇİN BAŞVURUSUNU YAPTI…

İstifa açıklamasının ardından AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör’ü ziyaret eden Demet Özkan Değirmenci, Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday olduğu öğrenildi.

Ak Parti Denizli İl Başkanlığı sosyal medyasından İl Başkanı Yücel Güngör’le birlikte fotoğrafı yayımlanan Demet Özkan Değirmenci, açıklamasında Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adaylığını ilan etmiş oldu.

F JADraX0AAmCtu
Denizli’nin Yakından Tanıdığı O İsim, Başkanlık Yolunda İlk Adımını Attı… 7
Denizli’nin Yakından Tanıdığı O İsim, Başkanlık Yolunda İl Adımını Attı…
.
Denizli’nin Yakından Tanıdığı O İsim, Başkanlık Yolunda İl Adımını Attı…
.

İçindekiler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir