• Güncelleme: 10:49:21 - 16 Eylül 2023
  • Yayınlama: 18:48:09 - 15 Eylül 2023

Denizli’nin Merkezefendi İlçesi Hallaçlar Mahallesi’nin içinden geçen kanal, güvenlik tedbirleri olmadığı için adeta ölüme davetiye çıkarıyor.

Defalarca şikayet etmelerine rağmen hiçbir kurumun bırakın sorunu çözmeye çalışmasını, sorunu bile sahiplenmediğini söyleyen mahalle sakinleri “Son umudumuz ve tek çaremiz Denizli Valiliğine yeni atanan Sayın Valimiz Ömer Faruk Coşkun… Sayın valimize sesleniyoruz: Lütfen, bu sorunun çözüm merkezi hangi kurumsa, o kurumun yetkililerine gerekli talimatı vererek, bizi bu dertten kurtarın” dediler.

KÜÇÜK ALİ AZ KALSIN ÖLÜYORDU…

ALİ ÇAĞAN KAYACAN
BİSİKLETİYLE KANALA UÇAN VE ÖLÜMDEN DÖNEN ALİ ÇAĞAN KAYACAN…

Bu bölgede başta çocuklar olmak üzere, sürücülerin büyük bir risk altında bulunduğunu dile getiren Ercan Kayacan adlı vatandaş,  geçtiğimiz ay içerisinde çocuğunun bisikletiyle 2 metre yüksekliğindeki kanala uçarak yaralandığını belirterek şöyle konuştu:

“Yüreğimiz ağzımızda yaşıyoruz adeta. Bu bölgede hiçbir önlem alınmamış durumda. Oyun oynayan çocuklarımız ve araç sürücüleri büyük risk altında. Nitekim geçtiğimiz günlerde oğlum Ali Çağan, bisikletiyle bu kanala uçtu. Çünkü sadece kaldırım taşı var, engel olarak. Yaralandı. Kafasına 7-8 dikiş atıldı. Ölebilirdi de… Ayrıca sık sık kanala uçan araçlar yüzünden yaralanan insanlar da oluyor.”

ERCAN KAYACAN
ALİ ÇAĞAN’IN BABASI ERCAN KAYACAN

KİM SORUMLU BELLİ DEĞİL…

Çocuğunun yaralanmasından bir yıl önce birçok kurumu yazılı ve sözlü olarak uyardığını da söyleyen Ali Çağan’ın babası Ercan Kayacan “Tehlikeye bir yıl önce dikkat çekmiştim. Hiçbir kurum sorumluluğu üzerine almadı.” diyerek konuşmasına şöyle devam etti:

Başta CİMER olmak üzere birçok kuruma durumu ilettim. Belediyeler topu birbirine atıyor. Bir kurum DESKİ derken,  DESKİ de DSİ’yi adres gösteriyor. Adeta bizlerle pinpon topu gibi oynuyorlar. Tek yaptıkları icraat, oğlumun düştüğü noktada parçalanmış olan kaldırım taşını yenilemek oldu.

VALİ ÖMER FARUK COŞKUN
VALİ ÖMER FARUK COŞKUN

UMUDUMUZ SAYIN VALİMİZDE VE YARGIDA…

Öte yandan oğlunun yaralanmasından sonra savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu belirten baba Ercan Kayacan “ İnşallah sayın valimiz sesimize kulak verir. Ayrıca kaza sonrası tedbir almayan sorumlular hakkında da savcılığa suç duyurusunda bulunduk. Yargı yoluyla da şimdiye kadar bulamadığımız sorumluları bulup da, sorunumuzu çözdürürsek çok mutlu olacağız” dedi.

WhatsApp Image 2023 09 07 at 10.40.21
.

İçindekiler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir