• Güncelleme: 00:37:03 - 16 Nisan 2023
  • Yayınlama: 00:25:08 - 16 Nisan 2023

Lig’in 32. haftasında Denizlispor, evinde karşılaştığı Ankara Keçiörengücü’ne 4-0 mağlup oldu.

Maçtan dakikalar

16. dakikada ceza sahasında topla buluşan Rashad Muhammed’in şutunda top ağlara gitti. 0-1

28. dakikada Okan Derici’nin ceza sahası ön çizgisinden rakibini geçtikten sonra yaptığı vuruşta top az farkla kale direğinin yanından dışarı çıktı.

35. dakikada gerçekleşen kontratakta Bardhi, ceza sahası içerisinde rakiplerine çalım attıktan sonra yakın mesafeden filelere gönderdi. Hakem Alpaslan Şen, VAR kontrolü sonrası pozisyon öncesi faul olduğunu tespit ederek golü iptal etti.

45. dakikada Bekir’in sol çaprazdan pasında penaltı noktasından üzerinde Dembele gelişine vurarak topu filelere gönderdi. 0-2

83. dakikada kullanılan köşe vuruşunda topun Hakan’ın eline değmesi sonucu VAR’ın uyarısının ardından görüntüleri izleyen hakem Alpaslan Şen, penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Rashad meşin yuvarlağı ağlara yolladı. 0-3

85. dakikada sol çaprazdan rakiplerini geçen Musa Caner, ceza sahası içinde topu sert vuruşla meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu. 0-4

Stat: Denizli Atatürk

Hakemler: Alpaslan Şen, Serdar Soydan, Hasan Erdoğan

Denizlispor: Abdülkadir, Hakan, Ömer, Bekir Turaç, Schwechlen (Okan dk. 6), Erdal (Ahmet dk. 71), Gökhan, Berkant, Samet, Muhammed Gönülaçar (Asım dk. 65), Mustafa

Yedekler: Hüseyin, Muhammet, Okan, Mehmet, Alihan, Deniz, Alaattin

Teknik Direktör: Bülent Ertuğrul

Ankara Keçiörengücü: Metin, Muharrem, Aykut, Hamza, Rashad Muhammed (Mikail dk. 87 ?), Bardhi, Melih (Musa dk. 59), Alpay (Haşim dk. 87 ?), Dembele, Bekir, Erkam (Taha dk. 87?)

Yedekler: Boran, Abdullah, Innocent,

Teknik Direktör: Hamdi Yılmaz

Goller: Rashad Muhammet (dk. 16 ve 83), Dembele (dk. 45), Musa Caner (Ankara Keçiörengücü)

Kırmızı kart: Dembele (dk. 45+4) (Ankara Keçiörengücü)

Sarı kartlar: Mustafa (Denizlispor), Hamza, Rashad (Ankara Keçiörengücü)

BÜLENT ERTUĞRUL: MENTAL OLARAK DÜŞMÜŞ BİR TAKIMIZ…

Denizlispor Teknik Direktörü Bülent Ertuğrul, Ankara Keçiörengücü mağlubiyetinin ardından, “Matematiksel olarak düşmüş olmasak da mental anlamda düşmüş bir takım görüntüsündeyiz” dedi.

Spor Toto 1. Lig’in 32. haftasında Denizlispor, evinde karşılaştığı Ankara Keçiörengücü’ne 4-0 mağlup oldu. Maçın ardından Denizlispor’un yeni Teknik Direktörü Bülent Ertuğrul, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Ertuğrul, “Rakibimizi tebrik ediyoruz. Oyun aslında fena başlamadı. Oyunun başında bir sakatlığımız oldu. Rakibimiz bu ligin kaliteli takımlarından ve kolektif anlayışı olan, oyun ile oyuncu anlayışı bulunan bir takım. Tabii 13-14 haftadır bir galibiyet almışız. Matematiksel olarak düşmüş olmasak da mental anlamda düşmüş bir takım görüntüsündeyiz.

Tabii biraz takımı ayağa kaldırmaya çalıştık. Hafta içinde 4 gün bireysel ve takım toplantısı yaptık. Toplantıda her şeyi konuştuk. Saha içi bunu uygulamaya çalıştık. Takımla 3-4 antrenmana çıkabildim ama maalesef bir kabullenmişlik var. Artık bu saatten sonra bazı radikal kararlar almamız gerekiyor. Önümüzdeki senenin planlamasını yapmamız lazım. Önümüzde oynayacağımız 3 maç var. Bu maçları da en iyi şekilde geçmek istiyoruz” diye konuştu.

İçindekiler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir