• Güncelleme: 23:14:18 - 19 Mart 2023
  • Yayınlama: 23:07:16 - 19 Mart 2023

Lig’in 27. haftasında Denizlispor, deplasmanda Pendikspor’a 2-1 yenildi.

Maçtan dakikalar

28. dakikada Hasan Kılıç’ın ceza yayı önünden yaptığı sert vuruşta meşin yuvarlak direğe çarparak oyun alanına döndü.

30. dakikada ceza sahası içinde Berkay’ın pasında, Hasan Kılıç’ın ceza yayı üzerinde yaptığı sert vuruşta top kale direğinin dibinden dışarı gitti.

41. dakikada sağ çaprazdan ceza sahasına giren Kappel, Schwechlen’in müdahalesi ile yerde kalırken, hakem Yasin Kol penaltı noktasını gösterdi.

45. dakikada penaltıda topun başına geçen Regattin, meşin yuvarlağı kalecinin sağından ağlara gönderdi. 1-0

54. dakikada sağ taraftan topla ilerleyen Kappel, ceza sahası içerisindeki Thuram’a ortaladı. Bu oyuncunun kontrol ederek yaptığı vuruşta meşin yuvarlak az farkla üstten dışarı gitti.

79. dakikada sol çaprazdan ceza sahasına giren Ali Han Tunçer rakibinden sıyrılarak vuruşta meşin yuvarlağı ağlarlarla buluşturdu. 2-0

90+5. dakikada sağ taraftan taç kullanan Muhammet Özkal topu Ömer Şişmanoğlu’na aktardı. Ömer’in gelişine vuruşunda top ağlara gitti. 2-1

Stat: Pendik

Hakemler: Yasin Kol, Abdullah Bora Özkara, Deniz Turgut

Pendikspor: Kubilay Anteplioğlu, Gökcan Kaya, Berkay Sülüngöz, Murat Akça, Ferhat Öztorun, Hasan Kılıç, Aias Aosman, Ahmed Ildız (Ali Han Tunçer dk. 70), Leandro Kappel (Oğulcan Çağlayan dk. 85 ?), Adrien Regattin(Oltan Karakullukçu 90+5 ?), Thuram (Görkem Bitin dk. 85 ?)

Yedekler: Murat Akşit, Tarık Tekdal, Ahmet Yazar, Erhan Kara, Atakan Müjde, Efe Seyhan

Teknik Direktör: Osman Özköylü

Denizlispor: Hüseyin Altıntaş, Muhammet Özkal, Oğuz Yılmaz, Hakan Çinemre, Leo Schwechlen, Dja Djedje (Okan Derici dk. 87 ?), Gökhan Süzen (Mustafa Çeçenoğlu dk. 69), Kevin Mayi (Özer Özdemir dk. 68), Muhammed Gönülaçar, Bekir Turaç Böke, Ömer Şişmanoğlu

Yedekler: Abdülkadir Yalçın, Ali Eren Yalçın, Asım Hamzaçebi, Berkant Gümdem

Teknik Direktör: Giray Bulak

Goller: Regattin (dk. 45 pen.), Ali Han Tunçer (dk. 79) (Pendikspor), Ömer Şişmanoğlu (dk. 90+5)

Sarı kartlar: Kevin Mayi, Muhammed Gönülaçar, Mustafa Çeçenoğlu, Muhammet Özkal (Denizlispor)

Giray Bulak: “Bu iştahla oynarsak ligde kalırız”

Denizlispor’un deplasmanda karşılaştığı Pendikspor maçının ardından yeşil siyahlı ekibin Teknik Direktörü Giray Bulak ve Pendikspor Yardımcı Antrenörü Uğur Okur açıklamalarda bulundu.

DENİZLİSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ GİRAY BULAK
DENİZLİSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ GİRAY BULAK

Spor Toto 1. Lig’in 27. haftasında Denizlispor, deplasmanda karşılaştığı Pendikspor’a 2-1 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında maçı değerlendiren Denizlispor Teknik Direktörü Giray Bulak ve Pendikspor Yardımcı Antrenörü Uğur Okur önemli açıklamalarda bulundu. Giray Bulak, rakipten top kazanma konusunda iyi bir takım olduklarını belirterek, “Tempolu bir maç oldu. Oyunu dar alana çekerek, rakibe alan bırakmadan, pasa yönelik bir oyun sergiledik. İlk yarı bunu penaltıya kadar başarılı şekilde yaptık. Top kazandık ama final paslarını veremediğimizden pozisyon üretemedik. Sonuçta dirençli bir takımız. Kadroları geniş takımlara karşı değişiklik yapamadığımızda zorlanıyoruz. Aynı kadrolarla oynamak durumunda kalıyoruz. Bu tempoda, bu iştahla oynarsak ligde kalırız” ifadelerini kullandı.

Pendikspor Yardımcı Antrenörü Uğur Okur ise “Kazandığımız için mutluyuz. Üst sıramızdaki 2 rakibimiz de kazanmıştı, takibi sürdürmemiz gerekiyordu. Karşımızda ligde kalmak için var gücüyle mücadele eden bir rakip vardı. İzleyenlere seyir zevki veren ve hedefe oynayan bir ekibiz. Oynayan, mücadele eden tüm arkadaşlarımıza teşekkür

ediyoruz. Bu galibiyeti bizi seven, bize inanan herkese armağan ediyoruz. Sonunu söylemek zor ama son maça kadar şampiyonluk için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir