• Güncelleme: 12:12:24 - 4 Ağustos 2020
  • Yayınlama: 12:12:24 - 4 Ağustos 2020

Özelleştirme ile Demirören Holding iştiraki olan Şans Dijital ve İnteraktif Hizmetler Teknoloji Yatırım AŞ ve İtalyan Sisal S.P.A’in ortak girişimi olan Sisal Şans’a geçen şans oyunlarının kolan fiyatları yüzde yüz oranında zamlandı. Bayramda şans oyunu için bayilere gidenler, bayram sürprizi ile karşılaştı.

Zengin olma hayaline zam geldi. Sayısal Loto, On Numara, Şans Topu ve Süper Loto’nun kolan fiyatları yüzde yüz oranında zamlandı. Bayramda bu oyunlarda şansını denemek isteyen ve kupon yatırmak için bayilere gidenler şok fiyatlarla karşılaştı.

Özelleştirme ile Demirören Holding iştiraki olan Şans Dijital ve İnteraktif Hizmetler Teknoloji Yatırım AŞ ve İtalyan Sisal S.P.A’in ortak girişimi olan Sisal Şans’a geçen şans oyunlarında son yapılan zamlarla kolon fiyatları şu şekilde oluştu:

-Sayısal Loto’nun daha önce 1.5 lira olan kolon fiyatı yüzde yüz zamlanarak 3 lira oldu. Daha önce tam kolonu 12 lira olan Sayısal Loto’nun tam kolonu 24 liraya yükseldi.

-Süper Loto’nun daha önce 2 lira olan kolon fiyatı yüzde 50 zamlanarak 3 lira oldu. Daha önce tam kolonu 12 lira olan Süper Loto’nun tam kolonu 18 yükseldi.

– Şans Topu’nun daha önce 1 lira olan kolan fiyatı yüzde yüz zamlanarak 2 lira oldu. Daha önce tam kolonu 5 lira olan Şans topu’nun tam kolonu 10 liraya yükseldi.

– On Numara’nın daha önce 1 lira olan kolon fiyatı yüzde yüz zamlanarak 2 lira oldu. Daha önce tam kolonu 5 lira olan On Numara’nın tam kolonu 10 liraya yükseldi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...