• Güncelleme: 12:02:42 - 6 Mart 2022
  • Yayınlama: 11:48:38 - 6 Mart 2022

Memleket Partisi Denizli İl Başkanı Erhan Derici, parti örgütüyle birlikte EGS Fuar ve Kongre Merkezinde açılmış olan 17. Tarım Fuarını ziyaret etti ve bir dizi açıklamalarda bulundu. Ucuz gıdaya ulaşmak isteniyorsa, markete müfettiş göndermekle bir yere varılamayacağını belirten Derici “Markete müfettiş göndermeyi bırakın, çiftçiye destek vermeye bakın” dedi.

Fuarın gördüğü ilgiden dolayı memnuniyetini dile getiren Derici, bu köklü organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti.

WhatsApp Image 2022 03 05 at 23.25.06
Derici: Ucuz Gıda Satışı, Marketlere Müfettiş Göndermekle Sağlanamaz... 6

Tarımın Memleket Partisinin en önemsediği konulardan biri olduğunu belirten Erhan Derici, parti programında yer alan maddelerin hayata geçirilmesiyle birlikte Türkiye’nin bu alanda yeniden şaha kalkacağına inandığını, iktidara geldiklerinde bu verimli topraklardan bereket fışkırtacaklarını söyledi.

Genel Başkan Muharrem İnce’nin geçtiğimiz haftalarda İzmir Tarım Fuarında açıkladığı “Çobanlara Sigorta yapacağız” vaadini yineleyen Derici, eğer eti, sütü, yumurtayı ucuza yemek istiyorsak bunun yolu marketlere müfettiş göndermekten değil, çiftçiye verilecek destekten, tohumdan ve gübreden geçer dedi.

WhatsApp Image 2022 03 05 at 23.25.06 1
Derici: Ucuz Gıda Satışı, Marketlere Müfettiş Göndermekle Sağlanamaz... 7

“İddia ediyoruz, bu millete en ucuz, ekmeği, sütü, yumurtayı, domatesi biz yediririz” diyen Erhan Derici, Genel Başkan Muharrem İnce’nin çiftçi bir aileden gelmesi, zamanında çobanlık yapmış olması ve halen de Yalova’da bir köyde ikamet ediyor olması nedeniyle “üreticinin halinden en iyi biz anlarız. Sorunları çok iyi biliyoruz ve çözüm için de pek çok akıllı projemiz var” dedi.

WhatsApp Image 2022 03 05 at 23.25.08
Derici: Ucuz Gıda Satışı, Marketlere Müfettiş Göndermekle Sağlanamaz... 8

Tarım ve Ormancılık Bakanının yakın zamanda görevden alınmasını, iktidar politikalarının iflası olarak değerlendiren Derici, “biz bu bereketli toprakların fakir çocukları olmamalıyız ve olmayacağız da.. Göreceksiniz göreve gelir gelmez ülkemizi Avrupa’nın yaş meyve, sebze merkezlerinden biri haline getireceğiz. Yeniden kendi kendine yeten, tarımı ve ekonomisi gelişmiş, mutlu insanların yaşadığı, müreffeh bir ülke yaratacağız” dedi.

Fuar alanında Memleket Partisi’nin tarıma verdiği desteği göstermek için bir traktörün üstüne çıkan Derici, buradan gazetecilere poz verirken Genel Başkan Muharrem İnce’nin geçtiğimiz aylarda Malatya’da bir çiftçiyle birlikte traktör sürdüğü o görüntüleri hatırlattı.

WhatsApp Image 2022 03 05 at 23.25.10
Derici: Ucuz Gıda Satışı, Marketlere Müfettiş Göndermekle Sağlanamaz... 9

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir