• Güncelleme: 15:29:20 - 8 Şubat 2022
  • Yayınlama: 11:33:43 - 7 Şubat 2022

Memleket Partisi Denizli İl Başkanı Erhan Derici, partisinin bugün itibariyle yapılacak her seçime girebilme hakkı kazanmış olması nedeniyle bir basın açıklaması yaptı

“Bundan böyle iki ittifak arasında karar vermeye zorlanan seçmenler için yeni bir nefes, yeni bir seçenek vardır. O da Memleket Partisi’dir” diyen Memleket Partisi Denizli İl Başkanı Derici, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

“Değerli hemşehrilerim, Memleket Partisi 6 Şubat 2022 tarihi itibariyle bundan böyle yapılacak her türlü seçime girme hakkını elde etmiştir. Memleketimiz ve milletimiz için hayırlı olsun. Genel Başkanımız Muharrem İnce’nin liderliğinde geçtiğimiz yıl kurulan ve yasal tüm süreçleri eksiksiz olarak yerine getiren Memleket Partisinin bundan böyle iki ittifak arasında karar vermeye zorlanan seçmenler için yeni bir nefes, yeni bir seçenek olmuştur. Memleket Partisi, Türkiye’nin her sorununa çare bulabilecek genç, dinamik ve liyakatli kadrolara sahip bir partidir. Bu miyadı dolmuş iktidardan da, bu beceriksiz muhalefetten de umudunu kesmiş tüm vatandaşlarımızı Memleket Partisine destek olmaya çağırıyorum. Sevgili Denizlililer, umutlarınızı yeniden yeşertin! Artık seçenek var, o da Memleket Partisi’dir.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir