• Güncelleme: 15:50:18 - 25 Temmuz 2020
  • Yayınlama: 15:50:18 - 25 Temmuz 2020

Merakla beklenen Demokrasi ve Atılım Partisi’nin(DEVA) Denizli İl Başkanlığı’na  Enerji Uzmanı Özgür Erol getirildi.

Türkiye’nin birçok ilinde örgütlenme çalışmalarını tamamlayan, Denizli’nin de içinde bulunduğu bazı illerde yönetim oluşturma faaliyetlerini sürdüren Demokrasi ve Atılım Partisi’nin (DEVA), merakla beklenen İl Başkanı’nı Açıkladı.

Şifre Haber’in ‘DEVA Partisi İl Başkanı Bu İsim Mi?’ başlığıyla duyurduğu haber, gerçekleşti ve DEVA Partisi Genel Merkezi tarafından yapılan açıklamaya göre, Denizli İl Başkanlığı’na Enerji Uzmanı Özgür Erol’un getirildiği bildirildi.

30 kişilik il yönetim kurulu üyeliklerine yer alacak isimlerin ise, DEVA Genel Merkezi tarafından az sonra açıklanacağı ileri sürüldü.

—–

ÖZGÜR EROL KİMDİR?

WhatsApp Image 2020 07 25 at 13.54.33

1978 yılında Denizlide doğan Özgür Erol Mareşal Fevzi Çakmak ilkokulu ve Denizli Anadolu Lisesinden mezun oldu. Eğitim hayatı Ankara’da devam eden Özgür Erol Gazi Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünü bitirdi. Aynı zamanda Banka ve Ticaret Hukuku Araştırma Enstitüsü Bankacılık Programını tamamladı.TEDAŞ işçisi anne ve babanın çocuğu olan Özgür Erol’un kurumsal iş hayatının tamamı Enerji sektöründe farklı görevlerde bulunarak geçti. 2001 yılında proje finans elemanı olarak başladığı kurumsal kariyerini 2018 yılında elektrik üretim ve dağıtım Şirketleri Yönetim Kurulu üyesi olarak tamamladı. Memleketi Denizli başta olmak üzere Ege bölgesindeki gerek enerji sektörü gerek diğer sektörlerdeki iş insanları ve Firmalara finans danışmanlığı yapan Özgür Erol, Denizlide yaşamaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...