• Güncelleme: 17:19:01 - 16 Nisan 2023
  • Yayınlama: 17:12:00 - 16 Nisan 2023

DEVA Partisi Denizli İl Başkanı Bekir Kırar ve Teşkilatı, Babadağ Belediyesi’nin iftar programına katıldı. İftarını Babadağlı vatandaşlar ile birlikte açan Başkan Kırar ve Teşkilatı, iftar sonrası Babadağ’ın Bekirler Mahallesi’nde vatandaşla buluştu.

DEVA Partisi Denizli İl Başkanı Kırar, Babadağ’da katıldığı iftar yemeğinde vatandaşlara 14 Mayıs seçimlerine kısa bir süre kaldığını hatırlatarak Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu için destek istedi.  İftar sonrası Bekirler Mahallesi’nde vatandaşı ziyaret eden Başkan Kırar, sandığa gidin çağrısında bulundu.

BAŞKAN KIRAR, “14 MAYIS’TAN SONRA BARIŞIN DİLİ FARKLI ESECEK”

Durmadan yorulmadan saha çalışmalarına ağırlık veren DEVA Partisi Denizli İl Teşkilatı, Babadağ’da vatandaşlarla buluştu. Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı tarafından organize edilen iftar yemeğine oldukça kalabalık bir ekiple katılan DEVA Partisi İl Başkanı Kırar, iftar sonrası sahnede açıklama yaptı.

DEVA Partisi Denizli İl Başkanı Kırar’dan Sandığa Gidin Çağrısı...
DEVA Partisi Denizli İl Başkanı Kırar’dan Sandığa Gidin Çağrısı…

Başkan Kırar konuşmasında, “Denizli’mizin üreten ilçesi Babadağ’da kıymetli vatandaşlarımızı saygı ve sevgi ile selamlıyorum. Ülkemizin içinden geçtiği bu kötü günlerde Mübarek Ramazan ayında sizlerle olmaktan dolayı çok mutluyum.  Sayılı günlerimiz kaldı, göreve geldiğimiz günden bugüne sahada mücadele etmeye, emek vermeye devam ediyoruz. Artık maçın son dakikalarını oynuyoruz. Son uzatmalarda attığımız gol ile maçı bitireceğiz. 13. Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu göreve getirdikten sonra ülkemizde inşallah barışın dilinin çok daha farklı eseceğini düşünüyorum.  Başkanımıza bu anlamlı organizasyon için sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

DEVA Partisi Denizli İl Başkanı Kırar’dan Sandığa Gidin Çağrısı...
DEVA Partisi Denizli İl Başkanı Kırar’dan Sandığa Gidin Çağrısı…

BAŞKAN KIRAR’DAN SANDIĞA GİDİN ÇAĞRISI!

İftar sonrası Teşkilatı ile birlikte Babadağ’ın Bekirler Mahallesi’nde vatandaşları ziyaret eden Başkan Kırar, yoğun ilgi ile karşılandı. 14 Mayıs seçimlerine kısa bir süre kaldığını belirten Başkan Kırar, “Önümüzde ülkemizin kaderini belirleyecek bir seçim dönemi var. Bu dönemde vatandaşlarımızın, esnaflarımızın sandıkta iradesine sahip çıkacağını biliyoruz.

Bu kötü gidişata dur demenin vakti geldi. Ülkemizin içerisinde bulunduğu bu karanlıktan 13. Cumhurbaşkanı Adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu göreve getirerek kurtulacağız.  Her birinizin oyu çok kıymetli. Babadağ’da Millet İttifakı’mızın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13. Cumhurbaşkanı yapacağız.  Sadece ekonominin değil her şeyin kötü olduğu bu kötü dönemden bizleri Millet İttifakı kurtaracak. Bu karanlıkları el birliği ile aşacağız” ifadelerini kullandı.

İçindekiler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir