• Güncelleme: 21:51:32 - 10 Kasım 2022
  • Yayınlama: 21:51:30 - 10 Kasım 2022

Deva Partisi Denizli İl Başkanı Bekir Kırar, bu Pazar gerçekleşecek olan mitingle ilgili astıkları pankartların, Denizli Büyükşehir Belediyesi zabıtaları tarafından sökülerek, ortadan kaldırıldığını belirterek “Korkunun ecele faydası yok. Baskı ve yıldırma politikalarıyla ortaçağ karanlığını yaşatmaya çalışanlara, halkımız ilk fırsatta gereken cevabı verecektir” şeklinde tepki gösterdi.

DEMOKRASİ ADINA UTANÇ VERİCİ BİR DURUM…

Deva Partisi’nin 7. Mitingini 13 Kasım Pazar günü saat 15.00’te Ulus Bulvarı’nda yapılacağını belirten DEVA Partisi Denizli İl Başkanı Bekir Kırar “Bizden korkanlar, mitingimiz öncesi her türlü engelli çıkarmak için yoğun çaba gösteriyorlar” diyerek, yaşananları şu şekilde dile getirdi:

WhatsApp Image 2022 11 10 at 18.16.04
BEKİR KIRAR/DEVA PARTİSİ İL BAŞKANI

“Demokrasi ve Atılım Partisi Genel Merkezi, 7. Parti mitingini Denizli’mizde yapma kararı aldı. Bunun için günlerdir gece gündüz demeden çalışıyoruz.

Biz ilk günden itibaren ülkemizin mevcut kötü durumdan kurtulmanın yolunun, demokrasimizin güçlendirilmesi ve adaletin tam olarak tesis edilmesinden geçtiğini ifade ediyoruz. Adalet ancak herkese eşit bir şekilde uygulandığında güçlü bir adaletin tesisinden bahsedebiliriz.

deva 2

Ne yazık ki son bir haftadır adaletin tesis etmediğini ve ‘Benden olmayanın canı çıksın’ anlayışının hakim olduğunu, demokrasinin sadece lafta kaldığını müşahede ediyoruz.

Demokrasi şölenimiz olarak gördüğümüz mitingimiz için Büyükşehir Belediyesi her türlü engellemeyi yapıyor. Tarafımıza billboard vermediği gibi,  gerekli makamlardan izin almış olmamıza rağmen büyük bir gayretle astığımız duyuru brandalarımız da belediye zabıtaları tarafından sökülerek, adeta yok ediliyor. Kısacası, 21. yüzyılda adeta orta çağ karanlığını yaşatmaya çalışıyorlar.

Günlerdir adım adım takip edildik. Biz branda ve afişlerimizi asıp daha oradan ayrılmadan, belediye zabıtaları tarafından söküldüğünü gördük.

314653907 132266772941504 8693252851285791005 n 1

Çok açık bir şekilde ifade ediyorum ki Demokrasi ve Atılım Partisi’nden korkuyorlar. Bu eylemleri de korkularının dışa yansıyan halidir. Ama korkunun ecele faydası yok. Halkımız demokrasiye aykırı bu utanç verici davranışı yaşatanları gözleriyle görüyor. Zamanı geldiğinde yapanlar da yaptıranlar da utanacaktır.

Biz de yapılanları milletimize şikayet ediyor ve hukuksuzluklarını milletimizin engin ferasetine bırakıyoruz.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir