• Güncelleme: 12:42:14 - 3 Aralık 2022
  • Yayınlama: 12:42:12 - 3 Aralık 2022

DEVA Partisi Denizli İl Başkanı Bekir Kırar ve yönetim kurulu üyeleri, miting sonrası arada vermeden ilçe ziyaretlerine başladılar.

İlk duraklardan biri olan Sarayköy ilçesine giden DEVA Partisi mensupları, mavi yelekleri giyerek Sarayköy ilçesinde esnaf gezisi pazar gezisi kıraathaneleri dolaşarak vatandaşlarla sohbet ettiler, sorunlarını dinlediler.

Sarayköylülerin sıcak karşılamaları ve ilgilerinden çok memnun kaldıklarını söyleyen DEVA Partisi Denizli İl Başkanı Bekir kırar şöyle konuştu:

WhatsApp Image 2022 12 02 at 10.42.28 edited

“Bizleri bağrına basan Sarayköy’ümüzün güzel insanlarına çok teşekkür ediyoruz. İnsanlara bir dokunduk, bin ah işittik. İlçe gezilerimize ara vermeden devam edeceğiz ve sorunlarını yakından tespit edeceğiz. Denizli’de sıkılmadık el, girilmedik gönül bırakmayacağız.”

DEVA İL YÖNETİMİNİN MİSAFİLLERİ VARDI…

DEVA Partisi Kurucularından, eski milletvekili ve genel merkez Teşkilat İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ahmet Faruk Ünsal’ı ve kurucular kurulu üyesi Burcu Kılıç’ı il binasında misafir eden Başkan Kırar il, ilçe yönetimi ve ilçe başkanları ile birlikte bir teşkilat toplantısı gerçekleştirdi.

Teşkilattan Sorumlu Başkan Yardımcısı Ahmet Faruk Ünsal ın açıklamalarda bulunduğu toplantıda, Denizli mitingindeki başarı dile getirildi.

Yoğun ve coşkulu bir miting gerçekleştirildiğini ve Denizli halkının mitinge karşı ilgisinin büyük ilgi gösterdiğini söyleyen Ünsal “Denizli teşkilatımızın durmaksızın çalışması ve miting rehavetine kapılmayıp bir an önce seçim çalışmalarına başlamaları, sanayi kenti Denizli insanının ne kadar çalışkan olduğunun göstergesidir. emeği geçen başta İl Başkanımız ve yönetimi olmak üzere herkese teşekkür ediyorum” dedi.

WhatsApp Image 2022 12 02 at 10.42.29 1
DEVA Partisi, Miting Sonrası Tempoyu Yükseltti... 4

Deva Partisi Kurucularımızdan Burcu Kılıç da hem miting zamanı hem de miting sonrası kendilerini misafir eden Denizli Teşkilatına teşekkürlerini iletti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir