• Güncelleme: 17:39:39 - 9 Eylül 2020
  • Yayınlama: 17:39:39 - 9 Eylül 2020

Bir süre önce olağan genel kurulunu gerçekleştiren İYİ Parti Denizli, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Raziye Akışık önderliğinde başarılı çalışmalara imza atan partide Gençlik Kolları Başkan ataması gerçekleşti. Gençlik kolları başkanlığına atanan isim Oğuzhan Faik Sevinç oldu..

Oğuzhan Faik Sevinç partide farklı görevlerde yer aldı. Pamukkale Gençlikten sorumlu ilçe başkanı olarak görevine devam eden Sevinç Gençlik kolları başkanlığına seçilen isim oldu. 25 yaşında ki başarılı avukat Sevinç, ehliyetli ve liyakatli bir şekilde yoluna devam edeceğini vurguladı.

İYİ Gençlik olarak, Atatürk ilke ve inkılapları ışığında, ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesine çıkarmayı ülkü edindiklerini söyleyen Oguzhan Faik sevinç, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Bu kutsal hedefe İyi gençlik olarak mutlaka ulaşacağız. Denizli İyi gençlik olarak, İyi bir Türkiye için gençliğimizin verdiği enerjiyle yılmadan, yorulmadan çalışacağız. Çünkü biliyoruz ki partimize hizmet vatana hizmetin bir parçasıdır. İyi gençliğin partimizin iktidara yürümesinde Denizli’nin 19 ilçesinde var gücüyle çalışacağından kimsenin şüphesi olmasın. Denizli’nin umudu var! Türkiye’nin İyi gençleri var!

Ne yazık ki günümüzde liyakat anlamını kaybetmiş, gençlerimiz adil bir şekilde gerektiği değeri görmemektedir. Bizim iktidarımızda gençlerimiz başka dernek, cemaat veya topluluğa muhtaç kalmadan hak ettiği yerde olacak. Genel Başkanımız Meral Akşener’in liderliğinde “Ehliyeti, liyakati alın terini baş tacı yapmaya geliyoruz.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...