• Güncelleme: 18:28:37 - 23 Haziran 2021
  • Yayınlama: 18:28:37 - 23 Haziran 2021
WhatsApp Image 2021 06 23 at 17.08.11

Her yıl Ramazan Ayı içerisinde personeline plaket ve armağanlarını sunmayı gelenek haline getiren Gökhan Tekstil yönetimi, bu yıl pandemi nedeniyle gecikmeli de olsa ‘teşekkür’ geleneğini yerine getirdi.

Fabrika bahçesinde, çalışanlarıyla bir araya gelen Gökhan Tekstil’in Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Gökşin ve yöneticileri, hizmetlerinde 20 yılı dolduran ve değişik departmanlarında çalışan tüm personeline hediyelerini takdim etti.

WhatsApp Image 2021 06 23 at 17.07.54
AHMET GÖKŞİN/GÖKHAN TEKSTİL YÖNETİM KURULU BAŞKANI

Düzenlenen ‘teşekkür” geleneği töreninde bir konuşma yapan Gökhan Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Gökşin “Bir taraftan Covid 19 salgınının etkisini ve yayılımını yeniden artırdığı, ülkemizde ve dünyada hükümetlerin ardı ardına kısıtlayıcı tedbirler almak zorunda olduğu bir dönemdeyiz. Diğer taraftan aşı çalışmaları konusunda umut verici gelişmeler yaşanıyor. Salgınla artan belirsizlik durumu bize, ayakta kalmak ve rekabet edebilmek için değişime hızlı uyum sağlamanın önemini bir kez daha gösteriyor” diyerek şöyle devam etti:

“Gökhan Tekstil’in 40 yılı aşkın geçmişindeki başarının sırrı iş gücünün özverili, bilinçli ve tutku ile üretime katılması; yönetimin zamanında ve hızlı bir şekilde aldığı kararlar ile planlı büyümesidir. Bu süreçte emeklerini esirgemeyen, siz fedakar personelimize teşekkürlerimizi sunarım.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir