• Güncelleme: 16:24:06 - 15 Şubat 2023
  • Yayınlama: 14:54:01 - 15 Şubat 2023

Denizli’nin köklü şirketlerinden Gökhan Tekstil’in sahibi yardımsever iş insanı Ahmet Gökşin, içerisinde tuvaleti, duşu ve mutfağı bulunan 8 adet konteyneri satın aldı ve içlerini acil yardım malzemeleri ile doldurtarak deprem bölgesine göndermeye başladı.

Tüm ülkeyi derin bir hüzne boğan depremlerin yaralarını biraz olsun sarabilmek adına bölgeye yapılan yardımlar tüm hızıyla devam ederken, Denizli’de de hem kamu kuruluşları hem STK’lar hem de özel kurum ve kuruşlar, afetten etkilenen bölge halkına destek olmak için adeta yarışıyor.

KONTEYNER
Gökhan Tekstil'in Sahibi Gökşin, İçi Yardım Malzemesi Dolu 8 Konteyneri Yola Çıkardı... 4

Salgın döneminde de, yardımlarıyla öncülük eden Denizli’nin köklü tekstil firmalarından Gökhan Tekstil’in patronu İş İnsanı Ahmet Gökşin, yine kendine yakışanı yaptı.

WhatsApp Image 2023 02 15 at 12.42.11

Bölgenin en çok ihtiyacı olan ve içerisinde tuvaleti, duşu, mutfağı bulunan 8 adet konteyneri satın alan Gökşin, içlerini acil yardım malzemeleri ile doldurtarak tırları yola çıkarmaya başladı.

Şu ana kadar 4 konteynerin içi erzak, su, battaniye ve ısıtıcı gibi malzemelerle doldurularak Hatay’ın İskenderun İlçesi’ne gönderilmek üzere yola çıkarıldığını söyleyen Gökhan Tekstil yetkilileri, geriye kalan diğer 4 konteynerin da aynı şekilde içleri erzak ve malzemeyle doldurulup hazırlandıktan sonra acil ihtiyaç olan iki ayrı bölgeye ulaştırılacağını bildirdiler.

—————————-

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

2

    • Ali DEDA

      Böyle yardımsever iş insanları güzel şehrimizde çok var.
      Minnet ve saygılarımı sunuyorum.
      Denizlili olmaktan gurur duyuyorum.

      Yanıtla
    • Pınar

      Çok duygulandım çok ince düşünceli bir davranış yinee herzaman olduğu gibi umut oluyorsunuz 👏👏
      Ahmet Gökşin
      Size minnettarız🙏🙏🙏

      Yanıtla
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir