• Güncelleme: 11:56:00 - 28 Şubat 2024
  • Yayınlama: 15:41:08 - 27 Şubat 2024

Acıpayam ilçesi bağımsız belediye başkan adayı Sabit Kızılhan, seçim kampanyası için bir süredir beslediği kazlarını sattı, parasını seçim kampanyasına yatırdı. Bastırdığı broşürleri kapı kapı dağıtan Kızılhan  vatandaştan büyük ilgi görüyor.  Acıpayamlılar; “Deli olsun, bizden olsun, Acıpayamlı olsun” sözleriyle Kızılhan’a kucak açıyor…

Acıpayam ve yöresindekilerin Dalaman Çayı kirliliğine karşı hassas, çevreci ve yardımsever kişiliğiyle yakından tanıdığı Sabit Kızılhan, Acıpayam’ın sorunlarını çözmek için bağımsız belediye başkan adayı oldu. Seçim kampanyasına para bulmak için de ilginç bir yol buldu. Bir süredir evinde beslediği kazlarını satışa çıkaran Kızılhan, sattığı kazların parasını seçim çalışmalarına yatırdı; afiş, broşür bastırdı, araba giydirdi.

8 BİN EL BROŞÜRÜ DAĞITTI…

Çalmadık kapı, gidilmedik köy bırakmayan Sabit Kızılhan gürültü kirliliğine karşı ses sistemi bile kullanmıyor. Çevreye rahatsızlık vermemek için yanında arkasında kimse bulundurmuyor, tek başına kapı kapı dolaşıp vatandaşa birebir projelerini anlatıyor. Belediye başkanı olması halinde ilçedeki değişimden söz ediyor. 

Kazların Parasıyla ‘Acıpayam’ın Son Şansıyım’ Diyerek Siyasete Atıldı…
Kazların Parasıyla ‘Acıpayam’ın Son Şansıyım’ Diyerek Siyasete Atıldı…

ELİ KÜREKLİ MANGAL YÜREKLİ ADAM …

1974 Eskiköy doğumlu olan Sabit Kızılhan, çevreci faaliyetleri nedeniyle Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ’deki işinden atılmış, uzun yıllar sonra hukuk mücadelesini kazanarak, çevre mücadelesinden vazgeçmemişti. Acıpayam yöresinin cesur, atak, çevreci ve yardımsever kimliğiyle bağrına bastığı Kızılhan’ın kampanyasının odak noktasında da cesaret, çevre ve insan hakları bulunuyor. “Eli kürekli, mangal yürekli adam lazım diyorsanız…” ben varım diyen Kızılhan’ın projeleri de göz dolduruyor.

DALAMAN ÇAYI TERTEMİZ AKACAK…

Dalaman Çayının temizlenmesi projesini en başa alan Kızılhan, üreten Acıpayam için çalışacağını belirterek; Acıpayam’ı marka şehir yapmayı vaat ediyor. Ata tohum merkezi, yaşlı bakım merkezi, oto santral garajı, yeni sanayi sitesi, hükümet konağı, eski köy odası geleneğini o projelerden bazıları…

İçindekiler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir