• Güncelleme: 17:01:46 - 25 Mayıs 2023
  • Yayınlama: 16:18:11 - 25 Mayıs 2023

Denizli’de, CHP listesinden Milletvekili seçilen Sema Silkin Ün, bir berber dükkanında karşılaştığı 10 yaşındaki kız çocuğunun Kılıçdaroğlu ile ilgili tepkisi karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

Çocuğun ”Kılıçdaroğlu kazanırsa, ( dükkanı göstererek) burayı patlatacakmış” şeklinde tepki göstermesi karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen CHP Denizli Milletvekili Sema Silkin Ün “ Önce şaka sandım, ciddi olduğunu anlayınca da küçük çapta şok yaşadım. O an, yaşatılan nefret ve iftira siyasetinin çocuklarımızı ve gençlerimizde ne kadar büyük bir hasara yol açtığını fark ettim” dedi.

TEŞEKKÜR ZİYARETLERİ YAPIYORDU…

Denizli CHP 3. sıra milletvekili adayı olan ve seçildikten sonra hem teşekkür ziyaretleri yapmak hem de 28 Mayıs 2. Tur Başkanlık Seçimi için oy isteyen Sema Silkin Ün, Denizli’de bir berbere girerek kendisini tanıttı.

Daha lafını bitirmeden, berber salonunda bulunan 10 yaşındaki bir kız çocuğu ayağa kalkarak yanına geldi ve “Kılıçdaroğlu kazanırsa, burayı patlatacakmış” dedi.

Kılıçdaroğlu Kazanırsa, Berber Dükkanını Patlatacakmış!...
Kılıçdaroğlu Kazanırsa, Berber Dükkanını Patlatacakmış!…

İlk önce çocuğun tepkisini tam olarak anlayamadığını ve şaka yaptığını sanarak “Sandıkları patlatacağız” dediğini, çocuğun yüzdeki korkuyu, gözlerindeki endişeyi görünce de ciddi olduğunu anladığını belirten Milletvekili Ün “ Şok yaşadım. Karşımda, 10 yaşlarında bir çocuk, duyduğu endişeyi ve korkuyu ifade ediyordu. Kendisine sarıldım. Şakaya vurmaya çalıştım. Biz burayı neden patlatalım, sandıkları patlatacağız dedim. Kılıçdaroğlu gelirse, birçok şey ucuzlayacak, buradaki elektrik kullanımı ucuzlayacak falan dedim. Ama çocuk ısrarla, aynı cümleyi kurdu. Ben de sarıldım, yok öyle bir şey yavrum dedim, inanma dedim.”  

Kılıçdaroğlu Kazanırsa, Berber Dükkanını Patlatacakmış!...

ÇOCUKLARIMIZI BU HALE GETİRENLER UTANSIN!

CHP Denizli Milletvekili Sema Silkin Ün, yaşadığı korkunç diyaloğun etkisinin halen daha kendisinde tazeliğini koruduğunu da belirterek “ Ne diyeyim… Çocuklarımızı bu duruma getirenler utansın!” diyerek konuşmasını şöyle sürdürdü:

Siyasette yaşatılan nefret ve iftira dilinin çocuklar üzerinde yarattığı korku ve dehşeti tüm çıplaklığıyla hissettim. Sadece çocuklar değil, gençlerimiz de aynı endişeyi ifade ediyor.Montaj, korku, tehdit, iftira siyasetinin yarattığı kutuplaştırmanın, ötekileştirmenin öncelikle çocuklarımızın ve gençlerimiz üzerinde ciddi hasarlara yol açtığının çok üzücü bir örneğini yaşamış olmam, beni çok üzdü.”

ÖNCE PAYLAŞTI, SONRA AİLENİN RİCASI NEDENİYLE KALDIRDI…

Berber dükkanında, 10 yaşındaki kız çocuğuyla yaşadığı korkunç diyaloğu, kutuplaştırıcı ve düşmanlandırıcı siyaset yaparak koltuklarını korumak isteyenlerin, çocuklarımızı ne hale getirdiğine dikkat çekmek amacıyla görüntüleri sosyal medya hesabından yayınladığını da belirten Milletvekili Ün sözlerine şöyle devam etti:

Kılıçdaroğlu Kazanırsa, Berber Dükkanını Patlatacakmış!...
Kılıçdaroğlu Kazanırsa, Berber Dükkanını Patlatacakmış!... 5

“Yavrumuzla yaşadığımız üzücü diyaloğu, sosyal medya adresimde paylaştım. Çünkü istedim ki; koltuk sevdası yüzünden her türlü iftira ve montajla siyaset yapmaya çalışanların, geleceğimizi nasıl zehirlediğini göstermek istedim. Belki insafa gelirler, diye düşündüm.  Yayınlanır yayınlanmaz da inanılmaz bir tepki seli oluştu. Ama yavrumuzun ailesinin ricası üzerine kaldırmak durumunda kaldım. Bu yaşanan üzücü diyalogun sorumlusu ne yavrumuz ne de ailesidir. Asıl sorumlusu Cumhur İttifakı bileşenlerinin yürüttüğü çirkin ve iftiraya dayalı siyasettir.”

———–

ŞİFRE HABER DİYOR Kİ…

Hepinizin bildiği gibi Şifre Haber, Denizli gündemini yakından takip etme konusunda önemli bir sorumluluğu yerine getirmektedir.

Bu nedenle de tüm partilerin milletvekillerinin, siyasi kimliklerinin sosyal medya adreslerini de yakından takip etmeyi görevlerimiz arasında görüyoruz.

CHP’den Denizli Milletvekili seçilen Sema Silkin Ün’ün sitesindeki bu videoyu gördüğümüzde, lafın tam anlamıyla dehşete kapıldık.

Ve bu videonun kamuoyuna en etkili şekilde yansıtılmasının, çocukları ve gençleri düşünmeden siyasi hedeflerine ulaşmak için her şeyi mubah sanan siyaset anlayışının nasıl bir hasara yol açtığının görülmesinin, gazetecilik sorumluluğumuz içerisinde yer aldığına inandık.

Bu nedenle de videoda Kılıçdaroğlu’nun, ailesine ait tek rızk kapısı olan berber dükkanını patlatacağı korkusunu yaşayan yavrumuzun yüzünü saklayarak bu haberi yapmaya ve videoyu yayınlamaya karar verdik.

Şu ana kadar yazdığımız gerekçeleri yeterli görmeyenlere de şunu söylemek isteriz ki :

Buyurun Şifre Haber’in ofisine gelin ve 10 yaşındaki kız çocuğunun yüz hatlarındaki endişeyi, gözlerindeki inanılmaz korkuyu görün ve bir daha değerlendirin…

İçindekiler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir