• Güncelleme: 12:59:22 - 13 Haziran 2020
  • Yayınlama: 12:59:22 - 13 Haziran 2020

Denizli Sanayi Odası ve MAKSİAD (Makine Sanayici İşadamları Derneği) işbirliğiyle, sekizincisini gerçekleştirilecek webinarda, gelecek hafta (17 Haziran Çarşamba) “Korona Salgını Sonrası Makine Sektörü” başlığı altında, makine imalat sektörünün önde gelen isimlerinden Dalgakıran Kompresör’ün Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Dalgakıran konuk edilecek. Webinarda, MAKSİAD Başkanı Mehmet Sarı’da, Denizlili makina üreticilerinin sorunlarını dile getirecek.

Makine İmalat Sanayii Dernekleri Federasyonu (MAKFED) ve Makine ve Aksamları İhracatçılar Birliği gibi makine imalat sektörüyle ilgili birçok kurumun ve Türkiye İhracatçılar Meclisi, İstanbul Sanayi Odası gibi kurumların yönetimlerinde yer alan Adnan DALGAKIRAN, MAKSİAD işbirliğinde gerçekleştirilecek webinarın konuğu olacak.

Etkinliğin tüm sektörlerden katılımcılara açık olduğunu bildiren DSO yetkilileri, sayının 100 kişi ile sınırlandırıldığını, Kayıt yaptıramayan takipçilerin ise Denizli Sanayi Odası YouTube kanalı üzerinden webinarı canlı olarak izleyebileceklerini bildirdiler.

AŞAĞIDAKİ LİNKİ TIKLAYARAK KAYIT OLABİLİRSİNİZ:

Zoom üzerinden 17 Haziran 17:30’da gerçekleştirilecek webinara kayıt için https://forms.gle/aecWqWNx2MXDtdAU6 adresinde yer alan formun doldurulması yeterli olacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...