• Güncelleme: 13:36:27 - 12 Ekim 2020
  • Yayınlama: 13:36:27 - 12 Ekim 2020

Ciddi sorunların yaşandığı PAÜ TEKNOKENT, yeni rektörle birlikte yeni bir sürece girerken, TEKNOKENT’in başına da, bu alanda çok başarılı çalışmalara imza atan, Türkiye’de TEKNOKENT’lerin mevzuatını oluşturan isimlerden biri olan, bir dönem de Hacettepe TEKNOKENT’in yöneticiliğini üstlenen İlyas Yılmazyıldız CEO olarak atandı.

ilyas yilmaz yildiz
İLYAS YILMAZYILDIZ/PAÜ TEKNOKENT CEO

Geçmiş dönem PAÜ Rektörü Hüseyin Bağ’ın, kendini genel müdür olarak atadığı, birçok usulsüzlüklerin yaşanması nedeniyle de Şifre Haber tarafından haber konusu edilen PAÜ TEKNOKENT, yeni atanan Rektör Vekili Ahmet Kutluhan’la birlikte toparlanma süreci başlamış, bir taraftan soruşturmalar sürerken, bir taraftan da profesyonel bir yönetim mekanizması oluşturmak düşüncesiyle CEO arayışına girilmişti.

EN İYİSİ TERCİH EDİLDİ…

Konuyla ilgili görüştüğümüz PAÜ yetkilileri, TEKNOKENT için birkaç alternatif üzerinde durulduğunu, nihayetinde de bu alanda Türkiye’de önemli bir isim haline gelmiş olan İlyas Yılmazyıldız’da karar kılındığını bildirdiler.

ESKİ SİYASİLERDEN…

5d97b19945d2a0b7783fb009

PAÜ TEKNOKENT CEO’luğuna getirilen İlyas Yılmazyıldız’ın, çok güçlü bir TEKNOKENT birikimine sahip olduğu, bu alanda birçok TEKNOKENT’in kuruluşunda imzası bulunduğu belirtilirken, aynı zamanda da 20 ve 21. Dönem Doğruyol Partisi Balıkesir milletvekili olarak TBMM’de görev yaptığı öğrenildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...