• Güncelleme: 23:35:25 - 26 Ağustos 2022
  • Yayınlama: 09:00:00 - 27 Ağustos 2022

www.pauburada.com ‘un haberine göre, üniversitenin resmi instagram adresi pau.edu.tr’den, PAÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan’ın aşure dağıtırken çekilen fotoğrafıyla birlikte, “Eğer PAÜ’de iseniz Rektör Hocamızın elinden Aşure yeme şansınız olabilir. Çünkü Burası PAÜ” şeklindeki paylaşımı, öğrenciler tarafından şaşkınlıkla karşılandı.

pauburada.com ‘un whatsapp ihbar hattına adeta mesaj yağdıran öğrenciler, bir üniversitenin akademik başarılarıyla tercih edilmesi yerine adeta ‘Rektörün elinden aşure yenilmesini’ önemli bir tercih nedeniymiş gibi sunulmaya çalışılmasını alay konusu yaptılar.

Özellikle bir öğrencinin “Duayla şifa dağıtan rektörümüzün elinden aşure yemek bir şanstır tabi ki. yorumu dikkat çekerken, diğer mesajlar da okuyanların gülüp geçmesine neden oluyor.

işte www. pauburada.com ‘un konuyla ilgili haberinin detayları:

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, Rektörlükte yapılan aşure hayrına katılarak öğrencilere kendi eliyle aşure ikram etti.

Bu etkinlik Pamukkale Üniversitesi’nin resmi instagram hesabından paylaşıldı. Paylaşımda rektörün elinden aşure yemenin bir şans olduğu yazıldı.

Paylaşımda “Eğer PAÜ’de iseniz Rektör Hocamızın elinden Aşure yeme şansınız olabilir. Çünkü Burası PAÜ” ifadelerine yer verildi.

Yoruma kapalı olarak yapılan bu paylaşım öğrencilerin dikkatinden kaçmadı. Whatsapp ihbar hattımızdan bize ulaşan PAÜ öğrencileri, rektörün elinden aşure yemenin şans olarak görülmesine anlam veremediklerini söylediler.

pau asure1

Öğrencilerden gelen mesajlardan bazıları şöyle:

“Keşke okullar açık olsaydı da bu şanstan mahrum kalmasaydım.”

“Duayla şifa dağıtan rektörümüzün elinden aşure yemek bir şanstır tabiki.”

“Bu aşureyi yedik mi nolcak yani!”

“Bana şansı tarif edebilir misin hocam?”

“Maddi olarak geri dönüşü olacaksa hemen geleyim, bu sene ev kirasını nasıl ödeyeceğim bilmiyorum da”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir