• Güncelleme: 12:37:27 - 4 Nisan 2020
  • Yayınlama: 12:37:27 - 4 Nisan 2020

CHP Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, ŞİFRE HABER tarafından gündeme taşınan ve kamuoyunda büyük tepki oluşmasına neden olan, Pamukkale Üniversitesi Rektör Danışmanı Hüseyin Aslan CHP’ye yönelik hakaret dolu twiti nedeniyle, hakkında suç duyurusunda bulunacağını belirtti.

Gülizar Biçer Karaca, PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ’a da seslenerek “Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ’ın böyle bir zihniyeti danışman kadrosu ile ödüllendirmesi manidardir. Pamukkale Üniversitemizin rektörüne düşen görev bu edep yoksunu şahsı derhal görevinden almaktır”dedi.

İŞTE KARACA’NIN, DANIŞMAN ASLAN’LA İLGİLİ YAPTIĞI

BASIN AÇIKLAMASININ TAM METNİ:

Cumhuriyet Halk Partisi’ne yönelik şuursuz, fütursuz, bilinçsiz sözleriyle, iktidarın gözüne girmek hevesiyle yanıp tutuşan bir akıl, edep ve izan yoksununun bilmesi gereken şudur ki rüzgarın peşine takılıp iftira, yalan dolanla gözü dönenler kendi çamurlarında boğulurken kimse kendilerine el uzatmayacaktır.

Üniversite gibi bir bilim yuvasında hiçbir görevin emanet edilemeyeceği bu şahsın, üstelik Rektör danışmanı unvanı ile partimize yönelik sarf ettiği sözleri nedeniyle suç duyurusunda bulunacağımı kamuoyunun bilmesini isterim.

Aklın ve bilimin yol göstericiliğinde ilerleme için kurduğu Cumhuriyeti bizlere emanet eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu CHP ye hakarete, iftiraya yeltenen her kim olursa olsun cevabını misliyle alacaktır.

Cumhuriyet Halk Partisinin onurlu bir üyesi olarak, aklın ve bilimin yol göstericiliğinde bilgi üretmesi gereken üniversitemizde her nasıl olduysa kendisine yer bulabilen edep yoksunlarının üniversitede yerinin olmadığını, olamayacağını hatırlatmak sorumluluğumdur.

REKTÖR, EDEP YOKSUNU BU ŞAHSI GÖREVDEN ALMALI…

 Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ’ın böyle bir zihniyeti danışman kadrosu ile ödüllendirmesi manidardir. Bilgi üretmesi, bilimsel başarıları ile gündeme gelmesi gereken Pamukkale Üniversitemizin rektörüne düşen görev bu edep yoksunu şahsı derhal görevinden almaktır. Denizli kamuoyunun güçlü beklentisi de budur.

PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ’ın danışmanlığına böylesi birini getirmesinin gerekçesi, izahı nedir? Partimize yönelik hakaret içeren paylaşımlarla büyük tepki toplayan şahıstan hangi konularda danışmanlık almaktadır? Yoksa, Türkiye’ye Denizli’ yi dozerli rektör olarak “tanıtma” aklı ve fikri de bu danışmanın eseri midir?

DÖNEM YALAKASI…

Danışmanlık krizleriyle, liyakatsız atamalarla, bilim karşıtlığıyla gündeme getirdiğiniz Pamukkale Üniversitesi’nde liyakata aykırılıklara artık son mu vereceksiniz yoksa danıştığınız bu şahsın görevini sonlandırmamak için mi bekleyeceksiniz? Tek adam ve şürekasını övme pişkinliği dışında, nedense bilimsel paylaşımına rastlayamadığımız şahıs, gazetecilik ilke ve etiğine aykırı yalan yanlış haber yapan sözde medya organlarının iftira metinlerini paylaşmak, Saidi Nursiye övgüler düzmek gibi hareketleriyle, kendini ortaya dönem yalakası olarak atarak  prim yapmaya çalışmaktadır. Bu şahsın bir siyasi partiye yönelik mesnetsiz, talihsiz açıklaması hakkında suç duyurusunda bulunuyor, kamuoyunun takdirlerine sunuyorum.

ŞİFRE HABER’İN GÜNDEME TAŞIDIĞI, BU KONUYLA İLGİLİ İLK HABERİ OKUMAK İSTERSENİZ, AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAMANIZ YETERLİ…

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...