• Güncelleme: 11:20:56 - 28 Aralık 2021
  • Yayınlama: 18:47:51 - 3 Nisan 2020

Hüseyin Aslan, şu anda bir üniversite rektörünün 4 isimden oluşan danışman listesinin en başında bulunuyor.

Bu kişi, @huseyinaslan32 hesabıyla Twitter’da boy gösteriyor, danışmanlığını yaptığı rektöre methiyeler düzüyor, danışmanı olduğu rektör de, paylaştığı twitlerini beğeniyor ve retweet yapıyor.

ashüs
BU İĞRENÇ PAYLAŞIMIN SAHİBİ, KİMİN DANIŞMANI? 5

Ve bu isim, yaklaşık 18 saat önce kendi twitter hesabından yaptığı iğrenç bir paylaşımla, 96 yıllık bir geçmişe sahip olan, Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk tarafından siyasi hayata kazandırılan Cumhuriyet Halk Partisi’ne, ağza alınmayacak bir iğrençlikle, adeta hakaretler yağdırdı.

İŞTE O İĞRENÇ TWEET…

“100 yıldır devam eden bir illet bu zihniyet..! Zındıka komitesi,deccal ve süfyanın siyasi kurumu,TÜRK e dinini,dilini,mukaddesatını unutturmaya memur ingiliz maşası, terör ve kaos sevici,darbetör,nerde bir pis iş ve pislik biri var arkasında bu alçak şebeke… #VirüstenBeterChp”

H ASLAN CHP
BU İĞRENÇ PAYLAŞIMIN SAHİBİ, KİMİN DANIŞMANI? 6

İşte CHP’yi ve ona inananları, hatta koyduğu 100 yıllık sürece bakıldığında da, bu partinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü de ayırmadan saldırma densizliği gösteren, CHP’yi zındıka komitesi, deccal, Türk’e dilini ve dinini unutturmak isteyen, İngiliz maşası, darbeci, pis iş ve pisliklerin arkasındaki alçak şebeke tanımlamalarıyla adeta hakaret yağmuruna tutan bu isim, son günlerde eşini üniversiteye atayan, mobbingden ceza yiyen, şoförünü, müdür yapan, sahte evrak düzenlenen ve son olarak da BİYOM Merkezi’ndeki bilim tarlalarından kanalizasyon hattı geçirerek Türkiye gündemine oturan, Pamukkale Üniversitesi’nin Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ’ın  Danışmanı Hüseyin Aslan…

hüseyin aslan e1585927340783
BU İĞRENÇ PAYLAŞIMIN SAHİBİ, KİMİN DANIŞMANI? 7

PAÜ Rektörlük Danışmanı Hüseyin Aslan, hakaretlerini sıralamakla yetinmemiş, ayrıca tweetinin sonuna ‘#virüstenBeterChp” ‘hashtag’ını da eklemeyi ihmal etmemiş.

SAVCILARI GÖREVE ÇAĞIRIYORUZ…

ŞİFRE HABER olarak, bu iğrenç paylaşımdan dolayı, en ufak bir sosyal medya paylaşımında bile gazeteciler, aydınlar, akademisyenler hakkında soruşturma başlatmakta tereddüt etmeyen Türkiye Cumhuriyeti’nin savcılarını, ‘şu parti’, ‘bu parti’ demeden, demokrasinin mihenk taşlarından biri olan ve milyonlarca destekçisi bulunan bir partiye ve onun sempatizanlarına yönelttiği bu iğrenç saldırıyla ilgili, gerekli soruşturmayı başlatmaya davet ediyoruz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...