• Güncelleme: 11:58:44 - 26 Ocak 2023
  • Yayınlama: 11:58:42 - 26 Ocak 2023

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli’de yapacağı mitinge öğrenci, akademik ve idari personeli davet etti.  

Paüburada’nın haberine göre 4 yıl aradan sonra Denizli’ye gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 28 Ocak Cumartesi günü 29 Ekim Bulvarı’nda yapacağı miting için Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, öğrenci ve personele e-posta ile davetiye gönderdi.

Honaz tüneli ve diğer yatırımların açılışını yapacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pamukkale Üniversitesi’nin yapımı tamamlanan hastane ve okul binalarını da açacağı bildirilen haberde davet mektubunun içeriğine de yer verildi.

Davet yazısında, “Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleşecek olan Karahayıt Fizik Tedavi Hastanesi, Tıp Fakültesi Merkezi Derslik Binası, Eğitim Fakültesi Resim-İş Atölye Binası, Anaokulu Binası, Şemseddin Terzioğlu Deprem Laboratuvarı ve Diş Hekimliği Fakültesi Ek Binası olmak üzere, üniversitemizin 6 kamu yatırımının da içinde yer aldığı Açılış Törenine tüm öğrencilerimiz ve akademik/idari personelimiz davetlidir. PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ” ifadelerine yer verildiği vurgulandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir