• Güncelleme: 10:46:00 - 26 Ekim 2021
  • Yayınlama: 10:46:00 - 26 Ekim 2021

TÜGEM (Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri) Denizli İl Temsilciliği tarafından, üyelerine ve emlak sektöründeki meslektaşlarına yönelik bilgilendirme ve istişare toplantıları devam ediyor. Her ay düzenlenen etkinliğin bu haftaki iş dünyası konuğu ise Tan Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tan oldu. Ayrıca eylül ayı buluşmasında meslekteki yasa ve yönetmelikler hakkında ise Denizli Emlakçılar Odası Başkanı Hakan Arslan bilgi verdi.TUe1

TÜGEM (Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri) Denizli İl Temsilciliği tarafından, emlak sektörü için her ay düzenlenen bilgilendirme ve  istişare toplantıları Eylül ayında yoğun katılım ile gerçekleştirildi. Merkezefendi Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliğin bu haftaki konuğu ise iş dünyasının başarılı isimlerinden Tan Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tan oldu.

İş dünyasındaki hikayelerini, başarılarını, zor günlerini ve zorluklarla nasıl mücadele ettiğini anlatan Tan Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tan, emlak sektörüne bakışı, gayrimenkul alım satımı ve yatırımlarından da bahsetti.

Tecrübelerini emlak danışmanları ile paylaşan Tan Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tan, yaptıkları davetten dolayı TÜGEM (Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri) Denizli İl Temsilcisi Volkan Yiğit’e teşekkür etti.

YASALAR VE YÖNETMELİKLERDE KONUŞULDU…

TÜGEM Denizli Temsilciliği tarafından düzenlenen Ekim ayı etkinliğine katılan Denizli Emlakçılar Odası Başkanı Hakan Arslan’da sektördeki yeni düzenlemeler hakkında bilgi verdi. Özellikle yasa ve yönetmelikler hakkında uyarıda bulunan Hakan Arslan, emlak sektörünün her geçen gün daha değerli bir meslek olduğuna dikkat çekti.

 

ETKİNLİKLERİMİZ ARALIKSIZ DEVAM EDECEK…

TÜGEM (Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri) Denizli İl Temsilcisi Volkan Yiğit, emlak sektörünün gelişmesi, üyelerin her ay bir araya gelerek portföy paylaşımı yapması için bu etkinlikleri düzenlediklerini belirtti. Volkan Yiğit ayrıca her ay tecrübeli bir isim ile üyeleri buluşturmaya ve sektöre ışık tutacak bilgiler paylaşmaya devam edeceklerini söyledi.

 

ETKİNLİĞİN VİDEOSUNU İZLEMEK İSTEYENLER AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYABİLİRLER…

https://youtu.be/TBQZBFReDqo 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir