• Güncelleme: 17:49:26 - 9 Mart 2024
  • Yayınlama: 17:32:40 - 9 Mart 2024
SECIM OZEL4 e1709722719873

Denizli’de İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Türkay Berberoğlu, seçim çalışmalarına 06.00’da ilçenin en uzak mahallelerinden Gözler Mahallesi’nde, Pazar yeri ziyaretiyle başladı. Mahalle sakinlerinin yoğun isteği üzerine üçüncü kez seçim çalışmalarına Akdere, Güzelpınar ve Kurtluca mahallelerinde devam eden Berberoğlu Kınıklı Kampüs alanında da gençlerle buluştu, onlara projelerini anlattı.

Denizli’de İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Uzman Veteriner Hekim Türkay Berberoğlu, seçim çalışmalarına güneş doğmadan başladı. Başkan Adayı Berberoğlu, ilçenin en uzak mahallelerinden biri olan Gözler Mahallesi’nde sabah erken saatte kurulan pazarda, mahalle sakinleriyle buluşmak için seçim çalışmalarına 06.00’da gece karanlığında güneş doğmadan başladı.

Türkay Berberoğlu, Seçim Çalışmalarına Güneş Doğmadan Başlıyor…
.

Gözler Mahallesinde daha güneş doğmadan başkan adayını karşılarında gören ve büyük şaşkınlık yaşayan pazarcı esnafı ve vatandaşlarla bir araya gelen Türkay Berberoğlu, Ramazan İmsakiyesi dağıtıp yerel seçimde destek istedi. Pazara gelen çevre mahallelerde yaşayan davetlerini de geri çevirmeyen Başkan adayı Türkay Berberoğlu, üçüncü kez seçim çalışması yapmak için Akdere, Güzelpınar ve Kurtluca mahallelerini de ziyaret ederek seçimde destek istedi.

Pamukkale Belediyesi Atık Toplama Merkezine de uğrayarak personele kolaylıklar dileyen Berberoğlu, çalışanlara 5 yıl mutlu huzurlu bir çalışma zamanı geçireceklerinin garantisini ve sözünü verdi.

Projelerini Anlattı, İmsakiye Ve Kartvizit Dağıttı…

Gittiği mahallelerde her zaman ki gibi büyük sevgi seli ve destekle karşılanan Türkay Berberoğlu, mahalle sakinlerine ilçeye her alanda çağ atlatacak hazırladığı 41 projesiyle ilgili bilgilerde verdi. Başkan Adayı Berberoğlu, ‘Seçim çalışmalarım kapsamında beyaz cennet Pamukkale’nin üzerindeki mahallelerimizi, mahalle sakinlerinin yoğun isteği ve daveti üzerine üçüncü kez ziyaret ettim, seçmenle tekrar buluştum.

Türkay Berberoğlu, Seçim Çalışmalarına Güneş Doğmadan Başlıyor…
Türkay Berberoğlu, Seçim Çalışmalarına Güneş Doğmadan Başlıyor…

İlçemizin en uzak mahallelerinden biri olan Gözler’ de Pazar çok erken saatte kuruluyor. Bu pazara da çevredeki mahalle sakinlerimizde haftalık alış verişleri yapmak için geliyor. Bizde sabah 06.00’da hem pazaryerindeki esnafla, hem de mahalle sakinlerimizle bir arada olmak için Gözler’e geldik. Gözler pazarında, pazarcılarımızdan, esnafımızdan mahallelimizden seçimde destek istedik. Ulaşılabilir bir başkan olacağımın teminatı, üzerinde telefon numaralarımın yazılı olduğu Ramazan imsakiyelerimizi dağıttık.

Mahallelimize hayırlı ramazanlar, hayırlı cumalar diledik. Gözler, Akdere, Güzelpınar ve Kurtluca mahallelerimizde de seçmenimizle bir araya geldik. Onlara da projelerimi anlatıp destek istedim. Beni büyük sevgiyle ve destekle karşılayan pazarcı esnafımıza ve mahalle sakinlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Türkay Berberoğlu sözü veriyorum. İYİ’ler kazanacak. Kazanan Pamukkale olacak” dedi.

Projelerine Çok Şaşırdım…

Türkay Berberoğlu, Seçim Çalışmalarına Güneş Doğmadan Başlıyor…
.

İsim vermeden Cumhur İttifakı Pamukkale Belediye Başkan Adayının açıkladığı projeleri de eleştiren İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Türkay Berberoğlu, ‘Sonunda ittifak adayı yaşanan hayat pahalılığını, dar gelirlinin, emeklinin asgari ücretlinin sıkıntısını anlamış ki halk ekmek açacağını söylemiş. Çöp poşeti dağıtacaklarını da söylemiş. Pamukkale ilçesinde zaten çöp torbası dağıtılıyordu, ama çöp torbası dağıtımını durdurdular. Hazırladığı 41 projenin tanıtımına devam eden Berberoğlu, belediye başkanı seçilmesi halinde;

Pamukkale Belediye mezbahası ve mandırası yeniden açarak halkın ucuz et ve süte ulaşması sağlanacak.

Bölgemize daha kapsamlı ve büyük balık hali yapılacak.

Pamukkale Seyir Tepesi olarak değil aynı zamanda bilim tepesi olarak düzenlenecek.

Pamukkale Kayı Obası kurulacak. 

Yörük festivalleri bu obada düzenlenecek.

Türkay Berberoğlu, Seçim Çalışmalarına Güneş Doğmadan Başlıyor…
.

Geleneksel sporlar alanları kurulacak. 

Atçılık, okçuluk sporları için kurslar düzenlenecek.

Yılın 365 günü yemek çadırı kurulacak.

Denizlili esnaf ve hayır severlerimizin katkıları bu alana yönlendirilecek.

Pamukkale poligon ve trap atış sahası kurulacak.

Bakkal ve fırıncılar odası ile ortak olarak halk ekmek uygulaması faaliyete geçirilecek belediyeye ait binlerce dönüm tarım arazisine buğday ekilerek elde edilen mahsülle belediye fırını desteklenecek. Türkay Berberoğlu sözü’ dedi

TÜRKAY BERBEROĞLU, GENÇLERİN DE DESTEĞİNİ ALDI…

İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Türkay Berberoğlu, seçim çalışmalarına Kınıklı Mahallesi ve kampüs çevresinde devam etti. Üniversite öğrencileriyle ve gençlerle bir araya gelen Berberoğlu, ‘Siz isteyin biz yapalım’ dedi. Yerel seçimde gençlerin desteğini istedi

Denizli’de İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Uzman Veteriner Hekim Türkay Berberoğlu, Üniversite öğrencileriyle ve gençlerle bir araya geldi. Hazırladığı 41 projeyi ve projeleri içinde yer alan ‘Gençlik Projeleriyle’ ilgili bilgi verdi, yerel seçimde destek istedi. Üniversite hayatını, öğrencilik dönemlerinde yaşanan sıkıntıları çok iyi bildiğini anlatan Belediye Başkan Adayı Berberoğlu, ‘Kınıklı Mahallemizde, kampüs çevresinde gençlerimizle buluştuk.

Daha Önce Bir Genç Ne İster? Diye Düşündük…

Daha önce bir genç ne ister? diye düşünüp onların eğitim zamanlarını daha nasıl güzelleştirip, anılarını daha muhteşem hale getirebiliriz diye hazırladığımız ‘Gençlik Projelerimizi’ gençlerimizle paylaştık. Üniversite öğrencilerimizin gıda barınma, ulaşım, internet desteği, eğlence, çeşitli yarışmalar gibi birçok destekleri kapsayan ve öğrencilerimizin eğitim zamanlarını daha mutlu hale getireceğimiz projelerimizi anlattık. 

Türkay Berberoğlu, Seçim Çalışmalarına Güneş Doğmadan Başlıyor…
.

Öğrencilerimizden, gençlerimizden yerel seçimde destek istedik. Siz isteyin biz yapalım dedik. Türkay Berberoğlu sözü verdik. İYİ’ler kazanacak. Kazanan Pamukkale olacak” dedi. Berberoğlu, gençlere ve öğrencilere ulaşılabilir bir başkan olacağımın teminatı, üzerinde telefon numaralarımın yazılı olduğu kartvizitleri dağıttı.

Muhteşem Projelerini Anlattı…

Gençlerin sorularını da yanıtlayan İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Türkay Berberoğlu, ilçeye çağ atlatacak 41 projesiyle ilgili bilgilerde verdi. Dikkat çeken gençlik projelerini de anlatan Başkan Adayı Berberoğlu, ‘Üniversitelilerimize ulaşım ve yemek desteği vereceğiz.

Pamukkale Belediyesi Öğrenci Yurdunu kuracağız. İlçe sınırları içerinde birçok bölgeye ücretsiz wifi, internet ağı kuracağız. Gençlerimize ücretsiz internet erişimi sağlayacağız. Pamukkale e-spor kulübünü kuracağız. E-spor kulübümüzü Türkiye’de bilinir bir kulüp haline getireceğiz.

Türkay Berberoğlu, Seçim Çalışmalarına Güneş Doğmadan Başlıyor…
.

Pamukkale’yi müzik festivallerinin başkenti haline getireceğiz. Pamukkale SURVIVOR yarışmaları düzenleyeceğiz. Pamukkale’de farklı mahallerde Açık hava sinemaları kuracağız. Pamukkale müzik stüdyosunu kuracağız. Gençlerimize bu alanları ücretsiz kullandıracağız.

Her mahallemizde futbol takımları kuracağız. Gençlerimizi spora teşvik edeceğiz. Baraj göletinde ücretsiz su sporları eğitimleri vereceğiz. İlçemize airsoft ve paintball sahaları kuracağız. Her mahallemize en az 1 adet spor tesisi kuracağız. İlçemizin farklı bölgelerine bisiklet ve kaykay parkurları kuracağız. Su israfının önüne geçilecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir