• Güncelleme: 11:34:55 - 27 Haziran 2020
  • Yayınlama: 11:34:55 - 27 Haziran 2020

Denizlili işadamı ve önceki dönem CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker’in, sosyal medya adresinden yaptığı ve “DEGİAD’a Ak Partili, Aktrol danışman istemiyoruz” cümlesiyle bitirdiği bir paylaşım, gündeme bomba gibi düştü.

Paylaşımında, Denizli Genç İş İnsanları Derneği’nin (DEGİAD), Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın da anlaşmalı danışmanlığını yapan MÇS Ajansın sahibi Mehmet Çağrı Sebzeci’yi hedefe koyarak “Meşhur şahsın sahip olduğu reklam ve tanıtım şirketi, derneğin tüm ajans ve medya çalışmalarını üstlenmiştir. Ve ne yazık ki DEGiAD’a çirkin bir siyasi kimlik kazandırmak üzeredir” diyerek, düşüncelerini de destekleyen görsellere, adeta ültimatom niteliğinde bir metinde ekleyerek, yayınladı…

Sosyal medya adresinden yaptığı paylaşım üzerine, kendisine ulaştığımız Tolga Varlıker, DEGİAD’da yaşatılanlardan büyük rahatsızlık duyduğunu, bu nedenle de kişisel tepkisini, bir işadamı ve sosyal demokrat kimliğiyle dile getirdiğini belirterek “Bu şahıs, Denizli’de her taşın altından çıkan biri. Son zamanlarda da, Denizli siyasetini dizayn etmeye çalıştığını, herkes biliyor ve anlıyor. Ama asıl sıkıntı, bünyesinde her düşünceden insanın bulunduğu DEGİAD gibi güzide bir kuruluşun, bu kişinin insafına terk edilmiş olmasıdır. Başta Başkan Hakan Urhan olmak üzere, yönetimden de birçok arkadaşımı uyardım. Ayrıca, bu paylaşımı yaparak da, konuyla ilgili kamuoyunu bilgilendirme ihtiyacı duydum” dedi.

paylaşım
VARLIKER: “DEGİAD’A, AKTROL DANIŞMAN İSTEMİYORUZ…” 3

İŞTE TOLGA VARLIKER’İN PAYLAŞTIĞI TEPKİ METNİ:

“CUMHURİYET HALK PARTİSİ’NE DÜŞMAN

DEGİAD’A DANIŞMAN…

                Bir süredir sosyal medyadan ve basından takip ediyorum. Denizli Genç İş İnsanları Derneği, ne yazık ki  mevcut başkanın aldığı kişisel kararlar yüzünden sosyal demokratları üzecek bir süreç yaşamaktadır.

                Bu güzide derneğin hizmet ve danışman ajanslığını yürüten şirketin başındaki kişi, sosyal medyasından ülkenin kurucu partisi CHP’ye, değerli siyasetçilerine ve belediye başkanlarına hakaretler yağdırıyor ya da aşağılarcasına ifadeler kullanıyor. Özellikle de son zamanlarda ”Aktrol” vari sosyal medya paylaşımcılığı da yapmaktadır.

Bu tutum ve davranışta bulunun meşhur şahsın sahip olduğu reklam ve tanıtım şirketi, derneğin tüm ajans ve medya çalışmalarını üstlenmiştir. Ve ne yazık ki DEGiAD’a alışık olmadığı çirkin bir siyasi kimlik kazandırmak üzeredir.

Son yıllardaki en paralı ve egolu uğraşı olan Denizli siyasetine yön verme çabasını, sivil toplum kuruluşlarına müdahil olma çabasıyla birleştirmek istiyor ve ilk adımını da DEGİAD ile birlikte atıyor.  

                Keza hem iş insanı üyeleri arasında çok sayıda Cumhuriyet Halk Partili bulunduran hem de partimizin her zaman büyük saygıyla anılan bir ferdi olan, DEGİAD’ın efsane başkanları arasına giren dostum rahmetli Sadık Emre Çaputçu’nun hatırasının her noktasında olduğu bu önemli kurumun düşürüldüğü durum son derece üzüntü vericidir ve gelecek için kaygı vericidir.

                Ben şahsen bu durumun dernek yönetim kurulu üyelerine başkan tarafından DEGİAD’a monte edilen bu zihniyetin bir an önce ilimizin bu güçlü kurumundan uzaklaştırılmasını ve DEGİAD’ın iadei itibarının yapılmasını temenni ediyorum.

DEGİAD’a Ak Partili Aktrol danışman istemiyoruz.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...