• Güncelleme: 14:36:27 - 18 Şubat 2022
  • Yayınlama: 19:28:57 - 16 Şubat 2022

PAÜ’nün kadrolu Genel Sekreteri Tamer Ceylan’ın, 7. kez mahkeme tarafından haklı bulunarak göreve iadesinin gerçekleştirildiği öğrenildi. Yarın (Perşembe) itibarıyla genel sekreterlik koltuğuna oturması beklenen Ceylan’ın, bu koltukta kaç saat veya kaç gün kalacağı, üniversite çevreleri tarafından merak konusu oldu.

Ceylan’ın durumu tirajikomik bir hal aldı…

Pamukkale Üniversitesi’nin daha önce YÖK tarafından görevinden alınan eski Rektör Hüseyin Bağ döneminde 4 kez görevinden uzaklaştırılan, yeni Rektör Ahmet Kutluhan döneminde de 2 kez mahkeme kararlarına rağmen ‘kızağa çekilen’ kadrolu Genel Sekreteri Tamer Ceylan’ın, 7. kez mahkeme tarafından haklı bulunarak kadrosu olan PAÜ Genel Sekreterliği koltuğuna oturması beklenen Ceylan’ın durumu, üniversite çevreleri tarafından adeta alay konusu edilmeye başlandı.

Rektör Değişti, Kaderi Değişmedi…

YÖK kararı ile görevinden alınan önceki dönem rektörü Hüseyin Bağ’ın genel sekreter olarak 4 defa görevinden uzaklaştırıp, mahkeme kararı ile yerine getirmek zorunda kaldığı, sonunda da kadrosunu alıp alt göreve atadığı Tamer Ceylan, eski Rektör Bağ’a karşı verdiği hukuk savaşını defalarca kazanmakla kalmayıp, aynı zaman da Bağ’ın mobbingden ceza almasına neden olmuştu.

BU KONUYLA İLGİLİ HABERİ OKUMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYABİLİRSİNİZ…

BANNER 1
Yargıya Rağmen Suç İşlemeye Devam mı Edeceksiniz? 4

Yeni Rektör olarak Prof. Dr. Ahmet Kutluhan’ın gelmesiyle birlikte yaşatılan mağduriyetlerin son bulacağı yönündeki beklentiler de boşa çıkmış, Rektör Kutluhan’da eski Rektör Bağ’ın yolundan giderek, mahkeme kararlarını hiçe saymaya devam etmiş, 2 kez kısa süreli göreve iadelerden sonra, başka yerlere atama yaparak mahkeme kararlarını uygulamamayı tercih etmişti.

BU KONUYLA İLGİLİ HABERİ OKUMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYABİLİRSİNİZ…

yargi kararina ragmen bildigini okuyor 127
Yargıya Rağmen Suç İşlemeye Devam mı Edeceksiniz? 5

Mahkeme Yeniden Göreve İade Kararı Verdi…

Son edinilen bilgilere göre toplamda 6 kez, mahkeme kararlarına rağmen görevinden alınan kadrolu Genel Sekreter Tamer Ceylan’ın, mevcut Rektör Kutluhan’ın 2 kez görevden uzaklaştırmasına rağmen, 3. kez yeniden yargı yoluyla genel sekreterlik koltuğuna oturacağı netlik kazanırken, bu sefer ne kadar süreyle bu koltukta kalacağı tüm üniversite çevreleri tarafından merak edilmeye başlandı.

Sekreter Toto Oynanmaya Başlanmış…

Öte yandan defalarca görevinden alınmasına rağmen, her defasında yargı tarafından haklı bulunarak göreve iadesi gerçekleşen Genel Sekreter Tamer Ceylan’ın durumu, PAÜ Yerleşkesinde mizah konusu oldu. Hatta bazı üniversite personelinin, kendi aralarında süre konusunda bahse tutuştukları, ‘kaç saat’ ‘kaç gün’ kalacak diye ‘sekreter toto’ oynadıkları da gelen haberler arasında.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir