• Güncelleme: 18:09:09 - 24 Haziran 2020
  • Yayınlama: 18:09:09 - 24 Haziran 2020

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından hizmete sunulan “Yetenek Kapısı” çevrimiçi kariyer platformu (www.yetenekkapisi.org); işverenlerin ihtiyaç duydukları yetenekleri, henüz eğitimleri devam ederken keşfetmelerine, öğrenci/mezunlar ile zaman ve mekândan bağımsız şekilde iletişim kurmalarına imkân sağlıyor.

 Konuyla ilgili bir duyuru yayınlayan Denizli Ticaret Odası,TOBB ile Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi’nin, 8 Haziran 2020 tarihinde İş Birliği Protokolü imzaladığını, bu işbirliği sonucu yetenekli gençlere ulaşmak isteyen işverenlerin, “Yetenek Kapısı” çevrimiçi kariyer platformunu bir fırsat olarak değerlendirmesi gerektiğini bildirdi.

AW038390 01
DTO BAŞKANI UĞUR ERDOĞAN

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan  “Bu kapsamında Oda ve Borsalarımıza üye firmaların “Yetenek Kapısı” kariyer platformuna üye olmaları önem arz etmektedir. “Yetenek Kapısı”nda oluşturulacak hesap ile ülkemizdeki ve yurt dışındaki üniversitelerin kariyer merkezleri ile iletişim kurulabilmekte, şirketlerin ve kurumların iş/staj ilanları istenilen üniversite ve bölümlerden öğrencilerin/mezunların başvurusuna açılabilmekte, özgeçmişler incelenerek adaylar ile sistem üzerinden iletişim kurulabilmektedir. Yetenek Kapısı; eğitimli gençler arasındaki marka bilinirliğinin artırılmasına, aynı zamanda kariyer etkinliklerinin düzenlenerek üniversitelerin düzenlediği kariyer fuarlarından haberdar olunmasına ve kayıt yaptırılabilmesine imkan sağlamaktadır”dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...