• Güncelleme: 12:38:03 - 27 Şubat 2024
  • Yayınlama: 12:22:56 - 27 Şubat 2024
SECIM OZEL4

Çameli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Cengiz Arslan, beraberinde AK Parti İlçe Başkanı Cengiz Yılmaz, MHP İlçe Başkanı Murat Genç, AK Parti ve MHP yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kocaova, Kolak, ve Yaylapınar mahallelerini ziyaret etti.

Bu ziyaret kapsamında, Başkan Arslan, vatandaşlarla bir araya gelerek ilçe ve mahallelerle ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Başkan Arslan: Şımarmadan, Yorulmadan Hizmet Etmeye Devam Edeceğiz...
CENGİZ ARSLAN/ ÇAMELİ BELEDİYE BAŞKANI- AK PARTİ ÇAMELİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

Arslan, gerçekleşen toplantıda önümüzdeki dönemde ilçe merkezi ve mahallelerde hayata geçirilmesi planlanan projeleri vatandaşlara aktardı. Vatandaşlarla birlikte yapılan istişarede, Arslan, mahallelerde üst yapı ve alt yapı çalışmalarının hız kesmeden devam edeceğini belirterek, ilçeyi daha yaşanabilir ve refah bir noktaya taşımayı hedeflediklerini vurguladı.

Başkan Arslan: Şımarmadan, Yorulmadan Hizmet Etmeye Devam Edeceğiz...
Arslan: Şımarmadan, Yorulmadan Hizmet Etmeye Devam Edeceğiz…

Arslan, yaptığı açıklamada, “Mahallelerimizdeki altyapı ve üst yapı çalışmalarını sürdürerek ilçemizi daha modern ve gelişmiş bir konuma getireceğiz. Gerçekleştireceğimiz projelerle ilçemizi daha nezih bir görünüme kavuşturacak, vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artıracak adımlar atacağız. Şımarmadan ve yorulmadan hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Başkan Arslan: Şımarmadan, Yorulmadan Hizmet Etmeye Devam Edeceğiz...
.

İçindekiler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir