• Güncelleme: 10:46:26 - 22 Mart 2024
  • Yayınlama: 10:38:11 - 22 Mart 2024
HABER SECIM OZEL e1710762222435

CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu, şehri 13 yıldır yöneten Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 2014 ve 2019’da vaat edip yapmadığı projeler ile bu seçimde de vaat etmeye devam ettiği projelerden oluşan bir sergi açtı…

CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun renkli ve iddialı seçim kampanyası tüm hızıyla devam ediyor. Daha önce Büyükşehir Belediye binasının önündeki Çınar Meydanı’nda ‘Fahiş Su Faturaları’ sergisi açan Çavuşoğlu, bugün aynı yerde ‘Yalandan Bi’Sergi’ adını taşıyan sergi açtı.

Bu Kez Osman Zolan’ın Vaat Edip Yapmadıkları Sergilendi…
.

Sergi açılışında kırmızı kurdeleyi CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Müjdat İlhan ve CHP Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Coşkun ile birlikte kesen CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu konuşmasına ‘‘Yine bir sergiyle karşınızdayız. Sergimizin adı bu kez; Yalandan Bi’Sergi’’ sözleriyle başladı ve ekledi:

‘‘İçeride göreceğiniz eserler geçmişte aklınızla, duygularınızla, hayallerinizle oynadığı için önlem alma konusunda uyarı niteliği taşımaktadır. Lütfen dikkat ediniz. Biz 1 Nisan’da göreve geldikten sonra böyle yalandan sergiler olmayacak. Çünkü verdiğimiz vaatlerin hepsini yerine getireceğiz’’   

Bu Kez Osman Zolan’ın Vaat Edip Yapmadıkları Sergilendi…
Bu Kez Osman Zolan’ın Vaat Edip Yapmadıkları Sergilendi…

Vaat Edilip Yapılmayan Projeler Sergilendi…

Halk tarafından büyük ilgiyle karşılanan sergide, Osman Zolan’ın 2014 ve 2019’da vaat edip gerçekleştirmediği projeler ile bu seçimde de ısrarla vaat etmeye devam ettiklerine yer verildi.

Eserler arasında Zolan’ın 2019’da vaat ettiği en büyük projelerden ‘Halk Plajı’na, 2014 ve 2019’da vaat ettiği ama yapmadığı gibi bu seçimde de vaat etmeye devam ettiği ‘İkinci Üniversite’ ile ‘Drag-Oto Yarışları Pisti’ne, 2014 ve 2019’da vaat edip yapmadığı ‘Şehir Stadyumu’na, ‘Arkeoloji Müzesi’ne, ‘Akıllı ve Katlı Otoparklar’a, 2015 yılı genel seçimler öncesi Nihat Zeybekçi ile birlikte vaat ettiği ‘250 TL Taksitle 25 Bin Konut Projesi’ne, yılların eskimeyen Zolan vaadi ‘Tramvay’a, 2014’te vaat ettiği ‘MiniaDenizli’ye, 2019’da vaat ettiği ‘Millet Bahçesi’ne, 2019’da vaat ettiği ‘Yeni Sanayi Sitesi’ projelerine yer verildi.

Bu Kez Osman Zolan’ın Vaat Edip Yapmadıkları Sergilendi…
.

Sergide ayrıca Osman Zolan’ın vaat edip yaptığı Akbaş Barajı’na akan kanalizasyon görüntülerine ve Üçgen Kavşak’ın kusurlu halinin yer aldığı eserlere de yer verildi.

İçindekiler – Denizli Haberleri

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir