• Güncelleme: 14:29:29 - 7 Eylül 2020
  • Yayınlama: 14:29:29 - 7 Eylül 2020

CHP Gençlik Kolları Kongresi hafta sonu gerçekleşti. Koronavirüs nedeniyle ertelenen 16. kongreye 2 adayla gidildi. Kongrede Başkan Odabaşıoğlu, güven tazeledi.

CHP Gençlik Kolları Kongresi yapıldı. 16. gerçekleşen kongrede mevcut başkan Tugay Odabaşıoğlu ile Numan Bozcu yarıştı.  CHP Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, CHP Pamukkale İlçe Başkanı Arda Arpacı ve Merkezefendi İlçe Başkanı Ali Osman Horzum ve Ege Bölgesi’ndeki CHP Gençlik kolları başkanlarının da katıldığı kongrede 224 delege oy kullandı.

Mevcut Başkan Tugay Odabaşıoğlu kullanılan oyların 137’sini alarak güven tazelerken, kongre ile ilgili değerlendirmesinde, kongreye gösterilen ilginin sevindirici olduğunu, kendilerini Ege Bölgesi’nden çok sayıda gençlik kolları başkanlarının da yalnız bırakmadığını belirtip, “İlk kez 2 adayla bir kongreye gidildi. Sonuçtan memnunum. 5 olan belediye sayımızı en az 12’e çıkaracağız” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...