• Güncelleme: 17:54:24 - 27 Eylül 2023
  • Yayınlama: 17:44:19 - 27 Eylül 2023

DEVA Partisi Denizli İl Başkanı Bekir Kırar, 27 Eylül Dünya Turizm Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Başkan Kırar mesajında, “Türkiye turizm cennetidir. Denizli’mizde global etik kuralların hakim olduğu, bilinçli ve sorumlu ilkelerle hareket edebilen bir dünya turizmi ümit ediyoruz” dedi.

“Denizli’miz Tarihi Zenginlikleri İle Turizmde Önemli Bir Merkezdir”

Turizmin farklı kültürleri, yaşamları ve sınırları birleştiren ve zenginleştiren en önemli güç olduğunu ifade eden DEVA Partisi Denizli İl Başkanı Bekir Kırar, “Ülkemiz turizm cennetidir. Denizli’miz de tarihi zenginlikleri ile turizmde önemli bir merkezdir.

Turizm; barışın, huzurun, birlikte yaşama kültürünün köprüsüdür. Kültürleri kaynaştıran, milletler arasında barış ve dostluk köprüleri kuran evrensel bir sektör olan turizm aynı zamanda yüzü gülen ve yüzleri güldüren bir sektördür.  Bizler, global etik kuralların hakim olduğu, bilinçli ve sorumlu ilkelerle hareket edebilen bir dünya turizmi ümit ediyoruz.

Deva Partisi Denizli İl Başkanı Kırar’dan 27 Eylül Dünya Turizm Günü Mesajı...
Deva Partisi İl Başkanı Kırar’dan 27 Eylül Dünya Turizm Günü Mesajı…

Turizm ülkemize maddi olanakların yanı sıra manevi olarak da katkı sağlamalı. Bizler DEVA Partisi olarak Turizm kenti ilimizde turizmin çıtasının yükseltilerek gelişmesi, kitlelere yayılması için mücadele etmeye devam edeceğiz.

Hem sektör temsilcilerinin hem de ziyaretçilerin yüzünün gülmesi için proje üretmeye devam ediyoruz.  Bu vesile ile turizm için gece gündüz çalışan başta sektör temsilcileri olmak üzere, tüm turizm çalışanlarının Dünya Turizm Günü’nü kutluyorum” şeklinde konuştu.

İçindekiler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir