• Güncelleme: 22:47:12 - 2 Mart 2022
  • Yayınlama: 21:58:50 - 2 Mart 2022

Denizli’de kar yağışının yoğunlaşmasıyla beraber Denizli-Antalya ile Denizli-Muğla karayolu, tedbiren ulaşıma kapatıldı. İlerleyen saatlerde hava durumuna göre trafiğin kontrollü şekilde sağlanacağı belirtildi. Ayrıca Denizli Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, perşembe günü bir gün süreyle tüm okulların tatil edildiği bildirildi.

Denizli’de sabah saatlerinde başlayan yoğun sis ve kar yağışı, akşam saatlerinde etkisini arttırarak kent merkezinde hayatı olumsuz etkiledi.

AW557641 02
Denizli'nin 2 İlle Bağlantısı Kesildi, Okullar Tatil Edildi... 3

Denizli – Antalya ve Denizli – Muğla karayolu olumsuz hava şartlarından dolayı ulaşıma kapatıldı. Trafik polisleri Cankurtaran rampasında araçların çıkışına izin vermezken, ilerleyen saatlerde ise hava durumuna göre araçların kontrollü geçişine izin verileceği belirtildi. Ekiplerin yolların açılması için ise tuzlama çalışmalarını aralıksız sürdürdüğü kaydedildi.

Okullar tatil, engelli ve hamile kamu görevlileri izinli…

İşte Valilik Açıklaması…

İlimizdeki olumsuz hava şartlarının insan sağlığı ve trafik güvenliği açısından riskler oluşturabileceğinden 03/03/2022 Perşembe günü bir gün süreyle;

1.) Tüm seviyedeki okullarda eğitim-öğretime ara verilmesine,

2.) Tüm kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamile ve engelli personelimizin idari izinli sayılmasına Valiliğimizce karar verilmiştir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

PAÜ için geçerli değil…

Öte yandan okulların tatil edilmesi kararının, sadece Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı okullar için geçerli olduğu, Pamukkale Üniversitesi için ise kararın rektörlük yetkisinde olduğu belirtildi…

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir