• Güncelleme: 15:09:23 - 19 Mart 2023
  • Yayınlama: 14:09:48 - 19 Mart 2023

Makine ve üretim sektörlerini bir araya getiren IMATECH – Endüstriyel Üretim Teknolojileri Fuarı’na Denizli Sanayi Odası ve MAKSİAD yönetimi ziyaretleri ile destek verdi.. Denizli’den 3 firmanın katıldığı fuara Türkiye genelinden 40 firma iştirak etti.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ ve İzgi Fuarcılık iş birliği, 4M fuarcılık destekleriyle düzenlenen IMATECH – Endüstriyel Üretim Teknolojileri Fuarı, Fuar İzmir’de gerçekleştirildi.

IMATECH; CNC, sac işleme ve otomasyon teknolojilerinden elektrik ve elektronik ekipmanlarına, yüzey işleme teknolojilerinden güç aktarım sistemlerine, kaynak-kesme teknolojilerinden teknik hırdavat ürünlerine, akışkan gücü ve proses ürünlerinden üretim tesisi lojistiğine kadar geleceğin fabrikaları için ihtiyaç duyulan tüm endüstriyel sistemleri bir araya getirdi.

DSO ve MAKSİAD, IMATEC Fuarı’na Denizli Firmalarını Yalnız Bırakmadı...
DSO ve MAKSİAD, IMATEC Fuarı’na Denizli Firmalarını Yalnız Bırakmadı…
FUARA DENİZLİ’DEN 3 FİRMA KATILDI…

Fuara Denizli’den Ros Teknoloji, Aki Kompresör ve Filiz Makine katıldı. Fuarın verimli geçtiğini söyleyen firma yetkilileri gelen ziyaretçilere bağlantılar yaptıklarını karşılıklı görüş alışverişinde bulunduklarını ifade ettiler.

DSO VE MAKSİAD YÖNETİMİ FUARI ZİYARET ETTİ…

Denizli Sanayi Odası(DSO) ve Makina Sanayici İş Adamları Derneği(MAKSİAD) yönetimi IMATECH – Endüstriyel Üretim Teknolojileri Fuarı’nı ziyaret etti. DSO Başkanı Selim Kasapoğlu, MAKSİAD Başkanı Mehmet Sarı, MAKSİAD yönetiminden Mehmet Ali Orpak, Yavuz Aki ve yönetim kurulu üyeleri firmaları tek tek ziyaret ederek üretim konusunda bilgi aldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir