• Güncelleme: 18:49:20 - 9 Nisan 2021
  • Yayınlama: 18:49:20 - 9 Nisan 2021

Memleket Hareketi’nin lideri, CHP’den ayrıldıktan sonra da yeni parti örgütlenmesini başlatan Muharrem İnce, ilk kez Şifre Haber tarafından, il başkanı olacağı duyurulan tekstilci iş adamı Yılmaz İçen’le görüştü ve kurulacak olan partinin Denizli Kurucu İl Başkanı olarak ilan etti.

WhatsApp Image 2021 04 09 at 16.43.53

Ankara’da Muharrem İnce ile bir araya gelen Yılmaz İçen, Memleket Partisi’nin, Türkiye’nin ve Denizli’nin en etkili partisi olarak tarihteki yerini alacağını belirterek “Sayın Genel Başkanımızla verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Bana güvenerek, Denizli’yi teslim ettiği için teşekkürlerimi ilettim. Ben de hem partimize hem de Denizli’ye layık bir il başkanı olmak için yoğun çaba göstereceğim” dedi.

Denizli’nin, Türk siyasi hareketinin içerisinde önemli bir yere sahip olduğunu ve bu nedenle de çok önemsediklerini belirten Memleket Hareketi’nin Lideri Muharrem İnce ise “Yılmaz beyle, Denizli’deki örgütlenmemize startımızı veriyoruz. Kendisine güveniyor, Denizli’nin de Türkiye’nin geleceğini kuracak ve Türkiye’nin geleceğine sahip çıkacak partimize, gereken değeri vereceğine inanıyorum. Yolumuz açık olsun” diye konuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...