• Güncelleme: 18:50:00 - 31 Ağustos 2021
  • Yayınlama: 18:50:00 - 31 Ağustos 2021

Denizli’nin Honaz İlçesi’nin CHP’li Belediye Başkanı Yüksel Kepenek’in, ikinci kez küfür ettiğine dair ses kayıtları sosyal medyaya düşünce, önceki dönem AK Parti’li Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu “Çift kişilikli, kibar görünümlü küfürbaz başkanla adalet önünde hesaplaşacağız” diyerek suç duyurusunda bulunurken, kendisiyle görüştüğümüz Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek ise “Tamamen montaj ve iftira. Suçlamaları kabul etmiyorum” dedi.

 

NE OLMUŞTU?

Gyuksek kepenek sendikacilara kufrettieçtiğimiz mayıs ayı içerisinde, sendikacılara yönelik bir toplulukta konuşurken, ağza alınmayacak küfürler ettiği ileri sürülen Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, ses kayıtlarının montaj olduğunu ileri sürmüş, kamuoyu baskısı oluşunca da katıldığı bir programda “Ağzımdan böyle bir sözün çıktığını duydum. Konuyla ilgili değil ama, küfürle ilgili kırdığım, döktüğüm kişiler varsa, başta sendikalar olmak üzere özür diliyorum” demişti.

 

YİNE KÜFÜR, YİNE MONTAJ İDDİASI…

Son olarak, yine aynı başkan ve yine aynı konuyla ilgili bir iddia ortalığa atıldı. Honaz’a yönelik yayın yapan bir sosyal medya adresinde yayınlanan yeni bir ses kaydında ise, Başkan Kepenek’in tüm Ak Partililere yönelik “Kim AKP’nin yayında duruyorsa, A…. Koyayım hepsinin” şekilde, ağır bir dille küfür ettiği iddia edildi.

KeSOeZCUendisiyle telefonla görüştüğümüz Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, ses kayıtlarının kurgu ve montaj sonucu oluşturulduğunu ve sahte hesaplardan paylaşıldığını ileri sürdü.

Daha önceki ses kaydının da montaj olduğunu ileri sürdüğünü ve ardından da özür dilediğini anımsattığımızda “Bunlar montaj kardeşim. Ben de şikayetçi olacağım. Beni herkes bilir. Osman Zolan’ı bilir, tüm AKP’liler bilir, nasıl bir insan olduğumu… Hiçbir partiye de hakareti tasvip etmiyorum. İddiaları da kabul etmiyorum. Bu olay, beni yıpratmaya yönelik tam bir FETÖ projesidir” diye konuştu.

 

KİBAR GÖRÜNÜMLÜ, KÜFÜRBAZ BAŞKAN…

devecccii
TURGUT DEVECİOĞLU

Öte yandan, mevcut başkan Yüksel Kepenek hakkında suç duyurusunda bulunan, önceki dönemin AK Partili Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu ile hem sosyal medya adreslerinden sert çıktı.

Şifre Haber Genel Yayın Yönetmeni Bülent Öztürk’e konuşan Devecioğlu “Kendisiyle mahkemelerde hesaplaşacağız. Kimse bu şahsın kibar görünüme aldanmasın. Bu şahıs, kibar görünümlü küfürbaz bir başkandır” diyerek şöyle konuştu:

“Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek’in  çirkin ve küfürlü sözlerini misliyle kendisine iade ettiğimi ifade ediyorum. Bu denli geniş bir camiaya küfür edecek cesareti ve yüreği olduğunu da düşünmüyorum… Daha önce de sendikacılara küfür etmiş, adından da ‘montaj’ diyerek sıyrılmaya çalışmıştı. Ama ardından da bir programa konuk olarak, küfür ettiğini kabul etmiş ve özür dilemişti. Şimdi yine montaj, kurgu derse hiç şaşırmamak lazım. Bu kadar dengesiz söylemlerden sonra, başını iki elinin arasına alıp özür dileyip, daha sonrada kendisini en yakın zamanda tedavi ettirmesini öneriyorum. Ayrıca çift kişilikli, küfürbaz başkan hakkında suç duyurusunda bulunduğumu söylemek istiyorum. Adalet önünde gerekli cezasını çekeceğine inanıyorum. Bir belediye başkanına yakışmayacak söylemleri ve tavırları şahsım ve Ak parti camiası adına kınıyorum.”

Ekran Alintisi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir