• Güncelleme: 10:06:15 - 15 Haziran 2023
  • Yayınlama: 22:12:31 - 14 Haziran 2023

ŞİFRE HABER’in önceki gün Merkezefendi Belediyesi’nin CHP’den ayrılarak bağımsız meclis üyesi olarak devam eden 3 meclis üyesinin, CHP’ye geri dönecekleri yönündeki haberi, bugün itibarıyla kesinleşmiş oldu.

Başkan Şeniz Doğan’ın çok istemesine rağmen, iddiaya göre bir türlü olumlu görüş bildirmeyen bazı il yöneticiler nedeniyle CHP’ye üyelik işlemleri yapılmayınca devreye genel merkez girdi; üyelik işlemleri tamamlandı.

BAŞKAN ŞENİZ DOĞAN “ HOŞ GELDİNİZ” MESAJI YAYINLADI…

Merkezefendi’nin Bağımsız 3 Meclis Üyesi, Yeniden CHP Saflarında…
Merkezefendi’nin Bağımsız 3 Meclis Üyesi, Yeniden CHP Saflarında…

Uzun süredir, ayrılan 3 meclis üyesi Murat Çımık, Arif Suna ve Gökhan Deda’nın partiye dönmeleri için yoğun çaba harcayan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, üyelik için onay verilmesiyle birlikte rahat nefes aldı.

Tüm meclis üyelerini, yeni katılan 3 meclis üyesini de yanına alarak makamında bir fotoğraf çektiren Başkan doğan, bu fotoğrafı sosyal medya adreslerinden paylaşarak şöyle dedi:

“Cumhuriyet Halk Partimize yeniden katılarak, Merkezefendi Meclisimizde tekrar birlikte çalışmaktan büyük mutluluk duyacağım Murat Çımık, Arif Suna ve Gökhan Deda’ya hoş geldiniz diyorum.

İlçe Başkanımız Müjdat İlhan ve tüm meclis üyelerimizle, her zamankinden daha güçlü bir şekilde ilçemize hizmet etmeye devam ediyoruz.”

GERİ DÖNDÜĞÜMÜZ İÇİN MUTLUYUZ…

Öte yandan meclis üyelerinin geri dönüşü CHP tabanında memnuniyetle karşılanırken, Meclis üyeleri Murat Çımık, Arif Suna ve Gökhan Deda “Baba ocağımız olan CHP’ye tekrar geri dönmekten dolayı memnun ve mutluyuz. Şimdi hepimizin tek hedefi var; ve olmalı. Bu da, 2024 Mart yerel seçimlerde partimizin başarılı olması için üstümüze düşen görevi büyük bir heyecanla yerine getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Hedef, Denizli’de bulunan 20 belediye Başkanlığını kazanmak ya da en fazlasını kazanmak olmalı. Biz buna hazırız” dediler.

Merkezefendi’nin Bağımsız 3 Meclis Üyesi, Yeniden CHP Saflarında…
Merkezefendi’nin Bağımsız 3 Meclis Üyesi, Yeniden CHP Saflarında… 4

NE OLMUŞTU?

Daha önce CHP Merkezefendi Belediyesi Meclis Üyeliğinden 3 istifanın gerçekleşmesi sonucu, komisyonlarında üstünlüğü Cumhur İttifakı’na kaptıran Millet İttifakı, istifa etmelerine rağmen birçok kritik oylamada destek olmaya devam eden bağımsız meclis üyelerinin geri dönüşü konusunda çaba gösterilmemesi parti tabanında “Daha ne bekliyorsunuz?” şeklinde tepkilere neden olmuş, bu tepki Şifre Haber tarafından gündeme taşınmıştı.

İçindekiler

BU KONUYLA İLGİLİ ÖNCEKİ HABERLERİ OKUMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ GÖRSELLERE TIKLAYABİLİRSİNİZ…

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir