• Güncelleme: 17:03:32 - 20 Nisan 2023
  • Yayınlama: 17:42:44 - 14 Nisan 2023

Şifre Haber olarak, seçim süresince siz çok değerli Denizli halkının tercihlerini ortaya koymak amacıyla anket çalışmaları için start vermiş, anketimizin ilkini geçtiğimiz günlerde yayınlamıştık.

Seçim süresince 3 kez yapmayı planladığımız anket çalışmalarının ikincisini de bugün itibarıyla devreye sokuyoruz.

Bugün itibarıyla, adaylıkları kesinleşmiş olan Cumhur İttifakı’nın adayı Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan , Millet İttifakı Adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ata İtifakı Adayı Sinan Oğan ve Memleket Partisi Adayı Genel Başkanı Muharrem İnce’nin isimleri anketimizde yer aldı.

OY KULLANMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ GÖRSELE TIKLAYABİLİRSİNİZ…

Şifre Haber’in Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Seçim Anketinin 2.’si İçin Oylama Başladı…
Şifre Haber’in Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Seçim Anketinin 2.’si İçin Oylama Başladı…
OY KULLANMAK İÇİN BU LİNKE VEYA YUKARIDAKİ GÖRSELE TIKLAYABİLİRSİNİZ…

10 SORU YÖNELTİLDİ…

Bu ankette 10 ayrı soru yöneltildi. Sorularda hem yaş, cinsiyet, bölge, meslek ve eğitim durumları hem de son seçimlerdeki tercihler ile önümüzdeki seçimlerdeki düşünceleri alınarak değerlendirmeye sokulacak.

HER BİREY, BİR KEZ OY KULLANABİLECEK…

Anketimize bir hesaptan ve bilgisayardan, ancak bir kez katılma fırsatı verilmekte ve bütün soruların işaretlenmesi istenmektir.

Bunun dışında Şifre Haber’in anketini dolduran herkes, yanlış şık işaretlenmesi durumunda, bir kereye mahsus geri dönüp düzeltme olanağı da verilecektir.

20 NİSAN’A KADAR SÜRECEK…

Anketimiz, 20 Nisan gecesi 24.00 kadar devam edecek ve o saat itibarıyla oylama işlemi kapatılacak ve en geç bir kaç gün içinde yapılacak değerlendirmeler sonrasında, ortaya çıkan sonuçlar siz değerli halkımızla paylaşılacaktır.

İçindekiler

Şifre Haber’in Anketinde 2 Bin 145 Oy Kullanıldı ve İlginç Sonuçlara Ulaşıldı…
Şifre Haber’in Anketinde 2 Bin 145 Oy Kullanıldı ve İlginç Sonuçlara Ulaşıldı… İlk anketimizin sonuçlarıyla ilgili haberimizi okumak isterseniz, yukarıdaki görsele tıklamanız yeterli olacaktır…

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir