• Güncelleme: 15:53:12 - 9 Mart 2024
  • Yayınlama: 15:23:05 - 9 Mart 2024

Sporun birçok dalında önemli başarılara imza atan Denizli Uğur Okulları öğrencileri, son olarak gerçekleşen Okul Spor Müsabakalarında beyzbol, yüzme ve softbol branşlarında başarıdan başarıya koştu.

GENÇLER BEYZBOL TAKIMI ŞAMPİYON OLDU…

Okul Sporları 2023-2024 faaliyet takviminde ilk kez yer alan Beyzbol İl Birinciliği Yarışmaları Kınıklı Spor Kompleksi Futbol Sahasında gerçekleşen maçlarla tamamlandı.

Uğur Okulları 3 Ayrı Branşta Şampiyon Oldu…
.

13 takımdan 170 sporcunun mücadele ettiği müsabakalar sonunda Uğur Okulları Beyzbol Takımı, tüm rakiplerini geride bırakarak Denizli İl şampiyonu oldu.

SOFTBOLUN YILDIZI, UĞURLU GENÇ KIZLAR…

2023-2024 Sezonu ile Okul Sporları faaliyet takvimine alınan Softbol Branşı İl Şampiyonası’nda da Uğur Okulları sporcuları boy gösterdi.

Kınıklı Spor Kompleksi Futbol Sahasında yapılan müsabakalarda. Gençler, Yıldızlar ve Küçükler kategorisinde 13 takımdan 156 sporcu ter döktü.

Uğur Okulları 3 Ayrı Branşta Şampiyon Oldu…
.

Kıran kırana gerçekleşen maçların ardından başarılı bir performans gösteren Uğur Okulları Kız Softbol Takımı, Genç Kızlar İl Birinciliğini kazanarak şampiyon oldu.

UĞURLU AHMET METE TÜRKİYE ŞAMPİYONU…

Uğur Okulları’nı ve Denizlilileri gururlandıran diğer bir önemli başarı haberi de Bursa’da gerçekleşen Yüzme Gençler Okul Sporları Türkiye Şampiyonası’ndan geldi.

Denizli Uğur Okulları öğrencisi Ahmet Mete Boylu 200m serbestte Türkiye Şampiyonu, 100m serbestte ise Türkiye ikincisi olarak iki ayrı önemli başarıya imza attı.

Uğur Okulları 3 Ayrı Branşta Şampiyon Oldu…
.

Öte yandan eğitim alanının yanı sıra sporun birçok dalında da önemli başarılara imza atan öğrencileriyle gurur duyduklarını söyleyen Denizli Uğur Okulları Kurucusu Ersan Köse “ Bu başarılar bizleri mutlu ediyor. Okul yönetimi olarak her türlü desteğimizi sürdüreceğiz. Buradan bu başarılarda emeği geçen başta antrenörlerimiz olmak üzere, ter döken sporcularımızı ve onların her zaman arkalarında bulunan ailelerine, öğretmenlerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

İçindekiler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir