• Güncelleme: 00:25:44 - 31 Mart 2024
  • Yayınlama: 18:38:41 - 29 Mart 2024
HABER SECIM OZEL e1710762222435

Çameli Belediye Başkanı ve başkan adayı Cengiz Arslan, seçim öncesi son turlarını atıyor ve halkla sohbet ederek sorunlarını dinlemeye devam ediyor.

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ve eşi İlkin Arslan, AK Parti İlçe Başkanı Cengiz Yılmaz, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Murat Genç, AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri,

Başkan Arslan Ekibiyle Birlikte Çameli Kapalı Pazaryeri Esnafını Ziyaret Etti...
.

Belediye Meclis Üyeleri ve Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte Çameli Kapalı Pazaryeri’ndeki esnafları ziyaret etti ve vatandaşlarla bir araya geldi. Bu etkinlikte esnafların ve vatandaşların istek ve taleplerini dinleyip, onlarla sohbet edildi.

cameli esnaf4
Başkan Arslan Çameli Kapalı Pazaryeri Esnafını Ziyaret Etti... 7

Belediye Başkanı Cengiz Arslan, esnafla ve halkla bütünleşerek yapılacak hizmetlerin daha verimli ve isabetli olacağını vurguladı. Vatandaşların görüşlerinin her zaman değerli olduğunu belirtti. Ayrıca, ilçenin geleceğini hazırlayacak fikirlere her zaman açık olduklarını ve güçlü bir Çameli için durmadan çalışacaklarını ifade etti.

cameli esnaf3
Başkan Arslan Çameli Kapalı Pazaryeri Esnafını Ziyaret Etti... 8

Belediye Başkanı Cengiz Arslan, tüm ilçe esnaflarına ve halka hayırlı, bereketli alışverişler dileyerek, güleryüzleri ve hoş sohbetleri için teşekkür etti.

Başkan Arslan Ekibiyle Birlikte Çameli Kapalı Pazaryeri Esnafını Ziyaret Etti...
Başkan Arslan Çameli Kapalı Pazaryeri Esnafını Ziyaret Etti... 9

İçindekiler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir