• Güncelleme: 11:48:06 - 24 Eylül 2020
  • Yayınlama: 11:48:06 - 24 Eylül 2020

Denizli Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Başkan Yardımcısı Hasan Aracı, Yönetim Kurulu Üyesi Murat Can, Genel Sekreter Ali Rıza Tekin, DTO Özel Kalem ve Basın Sorumlusu Ömer Altıntaş ile birlikte Şifre Haber’i ziyaret etti.

DTO Başkanı Erdoğan ve DTO Heyeti, Denizli’de yayın hayatına yeni bir soluk getiren ve ivme kazandıracağını düşündüğü sifrehaber.com internet haber sitesinin, basın camiasına hayırlı olmasını; sahibi Bülent Öztürk’e de kolaylıklar ve başarılar getirmesi dileğinde bulundular.

20200924 103947
UĞUR ERDOĞAN/BÜLENT ÖZTÜRK

Şifre Haber Medya Yayıncılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci Bülent Öztürk, konuklarına, internet haber siteleri başta olmak üzere basın sektörünün nasıl çalıştığı ve yayıncılıktaki son yenilikler hakkında kısa bir bilgi verdi.

BAŞKAN ERDOĞAN: “BASINIMIZ, DENİZLİ’MİZİ VE HEMŞEHRİLERİMİZİ TARİHE NOT DÜŞEREK UNUTULMAZ KILIYOR”

Görüşmede, Denizli Ticaret Odası’nın faaliyetleri, projeleri ve pandemi süreciyle ilgili yürüttüğü çalışmalardan bahseden DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan ise, yapılan her işin kamuoyuna duyurulması ve halka mal olması anlamında basın sektörünün çok önemli bir görevi yerine getirdiğine dikkat çekti.

Basın yayın organlarının, vatandaşa hizmet edenlerle halk arasında köprü vazifesi gördüğünü, gazetecilerin de iki taraf arasında sağlıklı ve doğru bir iletişimin kurulmasına büyük katkı sağladığını vurguladı.

20200924 103904
BAŞKAN ERDOĞAN VE DTO HEYETİ DENİZLİ’Yİ VE MEDYAYI KONUŞTU…

Başkan Erdoğan, “Siz de, halkın haber alma hakkı gibi kıymet biçilemez bir toplumsal vazifeyi yerine getiren basın sektörümüzün tecrübeli bir temsilcisisiniz. Sizin gibi bu sektörde emek sarf eden, Denizli’mizi ve hemşehrilerimizi tarihe not düşerek unutulmaz kılan tüm basın yayın çalışanlarımıza, hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, kolaylıklar ve başarılar diliyorum. Her birimizin hayata bakışı farklı olsa bile, söz konusu Denizli’miz ve hemşehrilerimiz olunca aynı paydada buluşabiliyorsak, işlerimizdeki verim artar; dolayısıyla şehrimiz de daha fazla kazanır. Bizler, toplumsal fayda için elbirliğiyle hareket edebilirsek, halkımız da buradan alacağı güven ve güçle, çok daha iyisini ve güzelini hedefler. İş yükümüz, bu doğrultuda her geçen gün artsa da, halkın nazarındaki kanaat, toplumu bir ve bütün görmek, bizi motive eder ve yorgunluğumuzu alır. Üstlendiğimiz görevi ve sosyal sorumluluğumuzu hakkıyla yerine getirme azmimizi artıran yegâne kaynak, halkımızın teveccühüdür. Kimseden de bir beklentimiz yok; sadece onların memnuniyeti, bizim için en değerli takdirdir” dedi.

1 1
DTO YÖNETİMİNE TEŞEKKÜRLER... 6

ÖZTÜRK: “HER ZAMAN HAK İÇİN HALK ADINA HAREKET ETTİK”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip, konuklarına teşekkür eden Gazeteci Öztürk ise, mesleğine başladığı günden bu yana hep “hak için halk adına” düsturuyla hareket etmeye çalıştığını belirterek, “Bu şehri, insanları ve hayatı seviyorum; o nedenle, mesleğimi de severek yapıyorum. Sektörümüz, her geçen gün daha da değişiyor ve gelişiyor. İnternet gazeteciliği, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de mesleğimizin geldiği en son nokta. Her ne kadar sayısal çoğunluk, aşırı bilgi kirliliği ve gündemin çok hızlı gelişip değişmesinin içinde iyilerin aradan sıyrılıp kendini fark ettirmesi zorlaşmış olsa da, temel meslek ilkelerinden taviz vermeyen, emek sarf eden ve halkın nabzını tutmasını bilen yayın organları, her zaman her koşulda başarıyı yakalıyor ve kendini okutuyor. Şifre Haber olarak biz de bu büyük maratonu, hep an aynı heyecan ve tempoyla, başarı grafiğimizi düşürmeden sürdürmeye çalışıyoruz. Gücümüzü halktan alıyoruz. Tıpkı sizlerde olduğu gibi, onların ilgisi, bizim motivasyonumuzu artırıyor. Bunun yanın da bugün burada olduğu gibi, sizlerin de sektörümüzün sorunlarına ve ihtiyaçlarına ilgi duyduğunu görmek, gücümüze güç katıyor. Teşekkür ediyorum” diye konuştu.

3 1
DTO YÖNETİMİNE TEŞEKKÜRLER... 7

DENİZLİ’Yİ KONUŞTUK; SON GELİŞMELERİ DEĞERLENDİRDİK

Başkan Erdoğan ve beraberindeki heyet, Gazeteci Öztürk ile, bir süre Denizli, ekonomi, ticaret ve basın sektörü üzerine, fikir alışverişinde de bulundu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...