• Güncelleme: 21:20:10 - 12 Mart 2024
  • Yayınlama: 21:13:17 - 12 Mart 2024
SECIM OZEL4 e1709722719873

Çameli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Çameli Belediye Başkan Adayı Cengiz Arslan, ilçe merkezi ve mahalleleri karış karış gezerek yeni dönem projelerini anlatmaya devam ediyor.

Çameli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Cengiz Arslan, AK Parti İlçe Başkanı Cengiz Yılmaz, MHP İlçe Başkanı Murat Genç, Belediye Meclisi Üyesi adayları ve Taşçılar Mahallesi Muhtarı Abbas Deniz’le birlikte Taşçılar Mahallesi’nde hane ziyaret ederek, vatandaşlar ve esnaflarla bir araya geldi.

Güzel havayı da fırsat bilen Başkan Arslan, ve beraberindekiler vatandaşlarla evlerinin bahçesinde, tarlalarında hoş sohbetler gerçekleştirdiler, taleplerini dinlediler.

Çameli Belediye Başkan Arslan, Taşçılar Halkıyla Bir Araya Geldi…
Çameli Belediye Başkan Arslan, Taşçılar Halkıyla Bir Araya Geldi…

Vatandaşların sorularını da yanıtlayan Başkan Arslan, önümüzdeki dönemde ilçe merkezi ve mahallelerde hayata geçirmeyi planladıkları projelerini anlattı.

Arslan, “Ayırmadan ayrışmadan birlik ve beraberliğimizi koruyarak yapacak çok projelerimiz var. İlçemizi ve mahallelerimizi daha nezih, daha refah bir hale getireceğiz. Taşçılar Mahallesi Muhtarı Abbas Deniz ve Taşçılar Mahallesi’nde bulunan vatandaşlarımıza misafirperverlikleri ve ilgileri için teşekkür ederiz. İlçemiz için durmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

İçindekiler

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir