• Güncelleme: 14:54:17 - 29 Aralık 2021
  • Yayınlama: 18:38:00 - 24 Aralık 2021

İlk Kez ŞİFRE HABER tarafından ‘Bu atama çok konuşulur’ başlığıyla ataması duyurulan Denizli Çevre ve Şehircilik İl Müdürü,  AK Parti’li Baklan Belediyesi Başkanı Yusuf Gülsever’in oğlu Ahmet Faik Gülsever’in görevinden alındığı bildirildi.

ŞİFRE HABER GÜNDEME TAŞIMIŞTI…

Denizli Baklan İlçesi’nin AK Partili Belediye Başkanı Yusuf Gülsever’in oğlu, Ahmet Faik Gülsever’in, bir süredir vekaleten yürütülen Denizli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü görevine atanması, Şifre Haber tarafından  ‘ Liyakaten mi, siyaseten mi atandı?’ sorusuyla gündeme taşınmış, ve tepkilere yer verilmişti.

BU KONUYLA İLGİLİ İLK HABERİ OKUMAK İSTERSENİZ, AŞAĞIDAKİ GÖRSELE TIKLAYABİLİRSİNİZ…

cats 5

SÜRPRİZ BİR KARARLA GÖREVDEN ALINDI…

Geçen yıl Cumhurbaşkanlığı kararıyla Denizli Çevre ve Şehircilik İl Müdürü olarak atanan Ahmet Faik Gülsever sürpriz bir kararla Bakanlık tarafından görevinden alındı. AKP’li Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever’in oğlu olan Ahmet Fait Gülsever’in resmi prosedürlerin dışına çıkmadığı için sık sık şikâyet edildiği ve siyasi baskı ile görevden alındığı iddia edildi.

Gülsever’in yerine ise Uşak Çevre Şehircilik İl Müdürü Mehmet Fatih Namık Öztürk atandı. Öztürk’ün hafta başında ilişiğini keserek Çarşamba günü görevine başlayacağı öğrenildi.  Gülsever’in aynı kuruluşta memur olarak görevine devam edeceği belirtildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir